Med flotte skiforhold i øvre deler av Bymarka ønsker vi å arrangere vinteres siste skirenn, lørdag 16. mai! Skirennet vil bli gjennomført på enkelt vis hvor vi tilrettelegger en løype, tar tiden og legger ut resultater i etterkant. En flott mulighet for å få testet formen mot noen av de aller beste på forhåpentligvis gode forhold i midten av mai!

På grunn av begrensninger i antall mennesker samlet på samme sted har vi åpnet for 45 startende (5 arrangører). Vi ønsker at deltagerne kommer til start, går skirennet og pakker sammen etter målgang. På grunn av en begrensning i 50 personer samlet under samme arrangement ber vi foreldre, støtteapparat, publikum og andre ikke oppholde seg ved start/mål. Det er viktig at alle overholder retningslinjene for smittevern og holder 1 meter avstand gjennom hele arrangementet.

Alle deltagere skal lese «Retningslinjer for deltagelse under skirenn 16. mai» før de ankommer start (se under). Vi har åpnet for 45 deltagere, så vær rask med å melde deg på!

Arrangementet er godkjent av Trondheim kommune.

Dato: Lørdag 16. mai

Start/mål: Løypa ut fra P-plass Øvre Fjellseter

Løype: Fjellsetermyrløypene inkl. Haramyra-Henriksåsen (kart ligger lengre ned i saken)

Distanse: 14,5 km (2×7 km)

Start: Individuellstart, 30 sekunders intervall

Første start: Kl. 09.30

Stilart: Fristil

Påmeldingsavgift: kr. 100,-

Påmeldingside: Klikk her! Påmelding innen fredag 15. mai kl. 18.00. Etteranmelding på renndag ikke mulig.

Startnummer: Engangsnummer (hentes ved start fra kl. 09.00)

Startlister: Klikk her

Klasser: Kvinner og menn, ingen aldersklasser

Premiering: Ingen premiering eller premieutdeling

Servering: Ingen servering etter målgang

Toalett: Ingen tilrettelagte toaletter

Preparering: Scooter m/groomer og rulle fredags kveld/lørdags morgen

Deltagere: 45 deltagere, 5 arrangører, totalt 50

Parkering: Parkering på P-plass Øvre Fjellseter, Storsvingen og Henriksåsen. Ingen parkering i Fjellseterveien.

Resultater: Resultater legges ut på skiklubben.no etter konkurransen

Ved spørsmål ta kontakt med Eirik Telebond på tlf. 93254721 eller eirik@skiklubben.no.

RETNINGSLINJER FOR DELTAGELSE UNDER SKIRENN 16. MAI

Trondhjems Skiklub følger anbefalingene fra offentlige myndigheter:

• Ikke flere enn 50 personer til stede under arrangementet der fysisk avstand mellom personer skal være minst 1 meter
  • Aktiviteten skal ikke innebære risiko for smittespredning på grunn av bruk av felles utstyr

Personer som ikke får delta i aktivitet under skirenn 16. mai:

• Personer som er smittet av korona, sitter i karantene eller som har symptomer på luftveisinfeksjon, som feber, sår hals, rennende nese, hoste eller nedsatt allmenntilstand.
  • Personer som ikke følger de instruksjoner Skiklubben gir for utøvelse av aktiviteten.

Trondhjems Skiklub tilrettelegger:

• Sikre at deltakere til enhver tid holder minst 1 meter avstand
  • Aktivitet med fysisk kontakt er ikke tillatt.
  • Arrangør skal være til stede som kan sørge for at aktiviteten utøves i samsvar med krav og anbefalinger fra offentlige helsemyndigheter
  • Deltakerne skal ikke dele utstyr dersom dette innebærer risiko for smittespredning.
  • Det skal være gode hygienerutiner i forbindelse med aktiviteten
  • Aktiviteten bør utøves på en forsiktig og skånsom måte for å unngå skader.

Gjennomføring av skirenn 16. mai forholder seg til følgende:

• Inntil 50 personer, forutsatt at det er mulig å holde minst én meter avstand mellom alle som ikke er i samme husstand.
  • Alle tilstedeværende på skirenn 16. mai skal ha enkel tilgang på Atibac eller liknende.
  • Trondhjems Skiklub har oversikt over hvem som er til stede ved at deltakerne melder seg på med navn og personalia på forhånd.
  • Trondhjems Skiklub har ansvar for at publikum overholder smittevernsbestemmelsene, og kan bortvise publikum ved brudd på disse.