fbpx
Kontaktdetaljer

Besøksadresse: Skistua
Åpningstider: Alle dager 0900-1500
Postadresse: Trondhjems Skiklub, Pb 1185 Nyborg, 7420 Trondheim
Telefon: 72 56 03 31
E-post: post@skiklubben.no

Ta gjerne kontakt

Snowkids

Torsdag 15.mars inviterer Trondhjems Skiklub i regi av Barnas Skiskole og Trondheim 2023 alle skolestartere til gratis skidag i Gråkallen Skileik. Instruktører fra Trondhjems Skiklub vil gi barna grunnleggende skiferdigheter gjennom lek på et tilrettelagt område med mange spennende aktiviteter.​ Vi ønsker å tilrettelegge for barn med ingen eller lite skierfaring, og oppfordrer​ spesielt barnehager med stor andel av minoritetsbarn om å melde seg på. Ansatte fra barnehagen må delta som støttespillere og ha praktisk ansvar for​ barna.
Transport besørges av hver enkelt barnehage, men koordineres gjennom påmeldingen. Nettbuss vil gjennom sin avtale med Trondheim Kommune optimalisere koordinering av samkjøring.

Invitasjon er sendt ut til alle barnehager i Trondheim kommune, og påmelding skjer via hver barnehagene innen torsdag 8.mars (først til mølla pga. begrenset antall plasser).

      

PÅMELDING: 

Påmelding skjer via www.hoopla.com/snowkids (trykk på lenken) innen torsdag 8..mars. Grunnet stor pågang, gjelder først til mølla-prinsippet. Påmeldingen stenges når det er fullt.  

I påmelding må TK org nr legges inn for fakturering av bussutgifter. Dette sendes til hver enkelt barnehage fra Nettbuss.

 

PRAKTISK INFORMASJON 

Tidspunkt: Torsdag 15.mars. Henting i Barnehagen ca. kl. 09.00 med retur fra Henriksåsen kl. 12.00

Oppmøte: Gråkallen Skileik ca. kl. 09.30 (ved Skistua i Bymarka – se kart her) 

Transport: Transport koordineres av Nettbuss gjennom påmeldingen men og faktureres av hver enkelt barnehage.  

Anbefalt parkeringsplass: Henriksåsen parkeringsplass (se kart her) ligger like ved Gråkallen Skileik. Følg stien oppover fra parkeringsplassen.

Ta med / ha på: 

  • Varme klær, gjerne ekstra votter 
  • Skiutstyr hvis man har (gratis utlån ved behov)
  • Matpakke 
  • Sitteunderlag

Det blir bål i grua med mulighet for å varme seg.

Gratis skiutleie

Vi kan tilby skiutleie for barna som ikke har eget utstyr (vi forventer stor pågang, så ta med eget utstyr dersom man har). Skiutleie foregår i Gråkallen Skileik ved ankomst. Meld fra hvor mange par ski man trenger å låne i påmeldingsskjemaet. 

Gråkallen Skileik 

Gråkallen skileik er et område som er tilrettelagt for barn på ski. Her finnes ulike formasjoner som er med å oppøve skiferdigheter gjennom naturlig leik. Det finnes vanlige skiløyper, slalåm og hoppbakker i ulik vanskelighetsgrad. Skileiken er et populært område for barn å øve ut sine ferdigheter på ski. Det finnes også fire varmebuer som er populære krypinn, men bål i grua.

Vi ønsker at alle barn skal få oppleve ski og gleden av å være ute i naturen! Velkommen til en innholdsrik skidag i Gråkallen Skileik!