Søndagsturen 15.-16.juni – Granåsen-Rønningen

Søndagsturen denne helga starter fra Parkeringsplassen i Granåsen, og deretter opp mot hoppbakkene og ta til høyre. Følger veien frem til stien opp gjennom Strupen retning Leirsjøen. Stien svinger forbi Sølvskakkeltjønna og går over myrdragene i retning av Kåttåtjønmyra. Vi følger stien til høyre fordi kartoppslaget, og går bakkene opp mot Rønningen som er et ypperlig sted for en rast.

Korteste veg tilbake er å følge samme veg du kom hit. Vi har imidlertid lagt en rundtur og den fortsetter nedover vegen fra Rønningen mot Smistadvegen. Vi tar av fra denne vegen etter å ha passert Kåttåtjønna, og går langs den gamle vegen fram til Smistad gård. Der følger vi Pilgrimstien, og gammelstien over Høgåsen tilbake til Granåsen.

Vi i Skiklubben ønsker en riktig god tur! Du kan laste ned hele Søndagstur-heftet for 2019 her