Søndagsturen 29-30.sept. – Skistua/Gråkallen

Finalen på Søndagsturen er lagt til området rundt Gråkallen. Man kan velge mellom kort tur (2 km) eller lang tur (8 km). Gråkallen er også et Til Topps-mål for 2018.

Søndagsturen avsluttes denne helga med Gråkalldagen – en aktivitetsdag for hele familien ved Skistua mellom kl. 11.00-14.00. Her kan man prøve kajakk i Blomstertjønna, snkre fuglekasse, spikke med kniv, prøve klatretårnet og frisbeegolf, få ansiktsmaling og teste naturstien. Det blir også soppkontroll på parkeringsplassen. Alle aktiviteter er gratis for medlemmer, men husk å laste ned medlemsbeviset fra Gnist på forhånd. For ikke-medlemmer tas kr. 60,- pr. barn, dette inkluderer alle aktiviteter. Ønsker du å bli medlem i Trondhjems Skiklub? Informasjon og innmelding HER.

Vi i Trondhjems Skiklub ønsker alle en riktig fin tur! Du kan laste ned hele Søndagstur-heftet her

Søndagsturen takker med dette for seg og ønsker velkommen tilbake i 2019!