fbpx
Kontaktdetaljer

Besøksadresse: Skistua
Åpningstider: Alle dager 0900-1500
Postadresse: Trondhjems Skiklub, Pb 1185 Nyborg, 7420 Trondheim
Telefon: 72 56 03 31
E-post: post@skiklubben.no

Ta gjerne kontakt

Stem frem Gråkallen Boardgames som årets event!

Snowboardforbundet har en avstemming pågående på sine hjemmesider der man kan stemme frem årets arrangement, og her finner vi Gråkallen Boardgames. Bakgrunnen for avstemmingen er at de enorme mengder arbeid som ligger bak i de ulike arrangementene og konkurransene fortjener heder. Det er vi helt enig i, så stem i vei på den dyktige gjengen i Gråkallparken!  

Jurybegrunnelse:

«Til tross for et snømessig dårlig år klarte Gråkallen å få til nok et ekstremt vellykka boardgames som samlet hele Trondheims snowboardmiljø. Ildsjelene i Gråkallen beviser gang på gang at selvlagd er vellagd, og at man kommer lengre med kreativitet og initiativ enn med en stor pengesekk. Dette vises tydelig ved at Gråkallen-gutta som alltid åpnet dørene for tilreisende til eventet, og ordnet så alle hadde en seng å sove i. Til boardgames toppet de den alltid bra parken med kreative små elementer i tillegg til gnarly rails og snakeruns gjennom skogen. I tillegg til at mr og miss boardgames ble kåret ble det også delt ut en haug med priser, både på premieutdelinga, og når det var ulike challenges underveis i eventet. Ingen gikk tomhendt hjem fra Gråkallen boardgames!» 

STEM HER

 

GRÅKALLPARKEN BOARDGAMES 2019 from Gråkallparken on Vimeo.

I tillegg kan du også stemme frem Sigurd Vaagland med årets bilde, der driftsleder i Gråkallparken, Stian Karlsen er fotografert. Det kan du gjøre via denne lenken.