Stem frem Gråkallparken til «Årets park»

Snowboardforbundet skal kåre årets park, og Gråkallparken er trukket ut av juryen til å være en av de fem finalistene i kåringen. Det fortjener dugnadsgjengen bak flotte Gråkallparken!

Her er juryens begrunnelse:

Gråkallparken har i år igjen vist et imponerende stykke initiativ og dugnadsånd. Med mange spadetak og stor iver beviser guttene bak parken i Gråkallparken at det ikke er tråkkemaskiner og moderne utstyr som avgjør hvor bra en park kan bli. Eventet Gråkallparken Boardgames trakk så mange av landets railkjørere mot Trøndelag at det var like før NSB måtte sette opp ekstraavganger mot trøndelag. Prikken over i´en ligger allikevel i detaljene. Andre steder er man ofte redd for å hekte siden railsa glir dårlig, men dette et ukjent fenomen i Gråkallparken. Der er det bare å hoppe opp på railen og stå der. Hvis du klarer å bli stående gjennom alle kinks, waterfalls og andre kreative hindringer vel å merke.

Les intervju med Kristoffer Lerånd på Snowboardsforbundets egen hjemmeside.

Det er en fantastisk dugnadsgjeng som har stått på i Gråkallparken denne vinteren, og vi håper du blir med på å stemme de frem til årets park!

STEM HER

Se video fra Gråkallen Boardgames: