Takket av Martha Sjølie

Denne uka takket Trondhjems Skiklub av Martha Sjølie som har vært leder for Onsdagstrimmen i hele 10 år. Hver eneste onsdag hele året har hun koordinert og organisert turer for en gruppe med rundt 40 personer i Bymarka og andre områder i Trondheim.

Martha fikk skiklubbens sølvmerke i 2015, og har vært med i Onsdagstrimmen i over 18 år. Hun finner motivasjonen i å gå sammen med andre:

– Jeg er veldig glad i å gå i marka, og da går du aldri alene. Det gjorde jeg mye før, men nå er vi en hel gjeng. Det er veldig trivelige folk.

Onsdagstrimmen samlet seg til en hyggelig sommeravslutning på Skistua, der det blant annet ble informert at Eli Næss tar over ansvaret fra høsten.

Trondhjems Skiklub setter umåtelig pris på jobben Martha har gjort, hun er virkelig en fantastisk ildsjel. Tusen takk!

Se video av Onsdagstrimmen og intervju med Martha Sjølie her: