Trondheim Sommerskiskole 2019

Trondheim Sommerskiskole

Nå kan alle skiglade barn og ungdommer i Trondheim og omegn glede seg til 3 fartsfylte dager under Trondheim Sommerskiskole! Det blir en unik Sommerskiskole med Granåsen som arena for god trening og sosiale aktiviteter. Skiskolens høydepunkt blir under finalen i Toppidrettsveka med aktiviteter sammen med eliten.  En treningsøkt sammen med verdens beste skiløpere vil være en opplevelse for livet!

Hva er Trondheim Sommerskiskole?

Alle skiglade barn og ungdommer mellom 10-16 år ønskes velkommen til sommerskiskolen, 23.-25.august. Granåsen er arena for arrangementet med hoppbygget som base for måltider og sosiale aktiviteter. Skiskolens høydepunkt blir under finalen i Toppidrettsveka med aktiviteter sammen med eliten.  En treningsøkt sammen med verdens beste skiløpere vil være en opplevelse for livet! Både Skiklubben og Toppidrettsveka har felles mål om å inspirere barn og unge til skiglede, og gjennom dette samarbeidet skal vi bidra til en opplevelsesrik skiskole for alle deltakerne.

Treningsarena

Granåsen er en arena med fantastiske muligheter for trening. Stadion i Granåsen er flott for instruksjon på rulleski. Den nye rulleskiløypa er spennende å ta i bruk og her ligger det an for gode økter på rulleski i begge stilarter.

Løypenettet fra Granåsen er mangfoldig, og her kan man velge alt fra den bløteste myra til de fineste stiene. Impulse Treningssenter ligger i Granåsen og er et naturlig sted for styrketrening og bevegelighet for 13 år og eldre.

Sosiale rammer

Vi har et høyt fokus på å legge til rette for trivsel og inkludering. Alle barn og unge skal bli sett og tatt godt vare på. Vi deler inn i aldersbestemte grupper på 10 deltakere. Hver gruppe har sin instruktør som følger gruppa alle dager. I tillegg vil deltakerne møte flere nye instruktører på de ulike øktene

Vi legger vekt på å skape en god sosial ramme slik at barn og unge skal bli kjent også på tvers av idrettslag/klubber. Det blir felles grilling, og bli-kjent kveld. Måltidene serveres i hoppbygget.

Det blir mye moro med kajakkpadling og skiskyting utenom øktene.

Skiklubben har rulleski til utlån.

Instruktører

Alle instruktører under Sommerskiskolen er aktive eller tidligere aktive skiløpere. De har erfaring i å instruere barn og unge og har gjennomført trenerkurs.

Elitedag

Deltakerne får trene/konkurrere med verdens beste skiløpere. Dette skjer under finalen i Toppidrettsveka, på Torget. Før selve rulleskirennet i Toppidrettsveka, står Munkegata klar til å ta i mot alle skistjernene i Sommerskiskolen, og tribunen reserveres for familien.

Deltakeravgift: Kr. 1650,-