Velkommen til Gråkalldagen søndag 30.september kl. 11-14

Sett av dagen søndag 30.september for da inviterer vi store og små til Gråkalldagen ved Skistua.

Gråkalldagen er en aktivitets- og friluftsdag for hele familien på Skistua fra kl. 11-14. Aktivitetene vi tilbyr er:

• Kajakk
  • Natursti
  • Fuglekassesnekring
  • Ansiktsmaling
  • Spikking med kniv
  • Klatretårn
  • Frisbeegolf
  • Soppkontroll
  • Avslutning av søndagsturen: Merket turløype til toppen og rundt Gråkallen

Vi anbefaler alle å ta med gode uteklær. Alle aktiviteter foregår ute i området rundt Skistua.

Alle aktiviteter er gratis for medlemmer. Husk å laste ned medlemsbeviset fra Gnist på forhånd. For ikke-medlemmer tas kr. 60,- pr. barn, dette inkluderer alle aktiviteter.

Både medlemmer og ikke-medlemmer må komme innom vårt arrangementstelt ved Grilstadhaugen før man starter aktivitetene. Her får alle barn et stempel som bevis på at man kan delta på aktivitetene.

Ønsker du å bli medlem i Trondhjems Skiklub? Informasjon og innmelding HER

Parkering for Gråkalldagen er på parkeringsplassen på Litl Gråkallen, Henriksåsen og Fjellseter. Gratis parkering. Parkering langs Fjellseterveien er ikke tillatt. Parkeringsplassen ved Blomstertjønna er stengt.

Caféen på Skistua vil holde åpent under hele arrangementet.

SØNDAGSTUREN OG SOPPKONTROLL

Årets siste Søndagstur går i Gråkallområdet med start og stopp ved Skistua denne søndagen. Her kan man velge å gå lang eller kort runde, og kombinere det med aktiviteter på Gråkalldagen.

Det blir også soppkontroll på parkeringsplassen ved Skistua.

VI ØNSKER SMÅ OG STORE VELKOMMEN TIL EN TRIVELIG DAG PÅ SKISTUA!