Viktig informasjon – Trondheims Bratteste

Nå er det straks klart for Trondheims Bratteste 2018!

Her er viktig informasjon omkring arrangementet.

Påmelding, startnummer og starttider

• Påmeldingen er åpen helt fram til 15 minutter før fellesstart i konkurranseklassen kl. 13.30. Vi ser helst at alle deltagere melder seg på senest fredag kveld.
  • Startnummer deles ut fra kl. 11.00 inne i kafeen på Skistua. Det vil være mange som skal hente ut startnummer, så beregn god tid før start så du slipper stress før start.
  • Trimklassen starter i ønsket tidsrom mellom kl. 12.30 og 13.15 ved Nedre Fjellseter. Det vil bli arrangert en fellesstart uten tidtaking kl. 13.00 for trimmere som ønsker det. Konkurranseklassen starter i fellesstart kl. 13.30 samme sted. Trimløpere som er i løypa når konkurranseklassen har startet bes ta hensyn.
  • Påmelding kan du gjøre ved å klikke her

Premiering og spurtpris

• Raskeste dame- og herreløper på toppen av Gråkallen i konkurranseklassen vinner premie på verdi kr. 1000-, levert av Peak Performance.
  • De 3 beste i hver klasse blir premiert med premier levert av Craft Sportswear, Hestra, Egon, med flere.
  • Det er spurtpris sponset av Hoka One One ved Skistua. Her premieres beste ungdom/junior- og seniorløper i hvert kjønn med et par Hoka One One løpesko. Ungdom/juniorklassen er for løpere mellom 12-19 år. Seniorklasse er for løpere over 20 år. Spurtpris er kun for løpere i konkurranseklassen med start kl. 13.30.
  • I tillegg har vi mange uttrekkspremier for både løpere i trim- og konkurranseklassen. Uttrekkspremier blir delt ut mot slutten av premieutdelingen. Uttrekkspremier som ikke blir hentet under utdelingen vil ikke bli trukket på nytt. Man må være tilstede for å få sin premie.
  • Premieutdelingen gjøres umiddelbart etter løpet så fort resultatene er klare og løperne har kommet ned fra Gråkallen. Premieutdelingen er utenfor Skistua.

Parkering

• Parkering er i hovedsak på parkeringsplassen ved Lille Gråkallen (200 meter videre fra Skistua) eller på parkeringsplassen ved Øvre Fjellseter og Henriksåsen. Det er ikke tillatt å parkere langs Fjellseterveien og på lukkede områder markert med sperrebånd. Parkering er gratis.

Toalett

• Vi har toalettmuligheter kun ved Skistua. Det er ikke satt opp toalett ved start.

Bagasje

• Bagasje bli fraktet fra start ved Nedre Fjellseter og til Skistua. Det er viktig at all bagasje som skal fraktes opp til Skistua legge inn i bagasjebilen. Bagasjebilen kjører fra start og opp til Skistua rett etter starten i konkurranseklassen kl. 13.30.

Vi vil til slutt ønske alle velkommen til en energisk og aktiv dag i øvre deler av Bymarka! Dette er en utfordring alle kan klare!