dagensloypeDet er 50 år siden vi i Trondhjems Skiklub arrangerte Dagens Løype for første gang. Det ble fort en suksess, som vi har fortsatt siden.

Denne vinteren starter sesongen i jule- og nyttårshelga og avsluttes 17. april.

Det er 15 merkede løyper i 5 kommuner – Skaun, Melhus, Klæbu, Malvik og Trondheim, og til sammen 14 lag som merker turene.

Med å følge Dagens Løype gjennom sesongen, blir man godt kjent i Trondheimsregionenes markaområder. Løypene er enkelte steder kjørt med maskin eller med snøscooter, mens de noen steder er tråkket med ski.

Alle løypene er merket med gule bånd, slik at det skal være lett å finne frem.

De aller fleste løypene passerer serveringssteder, hvor det er muligheter for rast.

Skiklubbens medlemmer får hvert år heftet med full oversikt over alle løyper med kart og beskrivelse i posten.

Heftet kan også lastes ned her

Trondhjems Skiklub takker alle sine samarbeidspartnere, annonsører, løypeleggerne og kommunens løypekjørere for støtten til og arbeidet med Dagens Løype.