Viktig informasjon

På grunn av Covid-19 blir det ingen buss i år. Transporten organiseres privat av foreldrene. Vi oppfordrer til samkjøring i henhold til SFO sine kohorter.

Hvis arrangementet må avlyses eller nedskaleres grunnet Covid-19, blir hele deltakeravgiften refundert.

Ski etter skoletid

Barnas skiskole, Ski etter skoletid (SES), er et tilbud til barn i 1.-3. trinn på utvalgte skoler. Gjennom et 5-ukers tilbud (5 x 75min) i Gråkallen Skileik utvikler barna grunnleggende skiferdigheter gjennom skileik.

De som benytter seg av skitilbudet vårt, blir hentet av foreldrene på skolen og kjørt til Skistua*.  Barna møter opp i vinterklærne de har på skolen, med en matpakke i lomma. Skisko og ski lånes ved ankomst. Skiklubben stiller med voksne som sørger for trygg og god organisering av barna i skolegården. De blir fulgt i sine kohorter fra skolegården til bilene både ved henting og levering.  Vi oppfordrer foreldre til å samkjøre i tråd med skolens kohorter. Skiklubbens instruktører bidrar til god stemning og varierte og morsomme aktiviteter. Vi er opptatt av å gi barna et godt skitilbud rett etter skoletid og dermed frigjøre mer tid til lekser og fritid.

Fokuset på skiskolen er at barna skal ha det gøy ,og programmet tilpasses barnas ferdigheter og forutsetninger. Barnas skiskole er en unik arena for fantastiske skiopplevelser og for å utvikle barnas motoriske ferdigheter. Stort sett bruker vi ikke staver under kurset, balansen på ski blir mye bedre uten.

Trondhjems Skiklub tar smittevern på alvor. Vi følger de nyeste retningslinjene fra Norges Idrettsforbund.

*På grunn av virussituasjonen må vi i år kutte ut busstransport til alle skoler hvor SFO har mer enn en kohort.