Gråkalldagen 2021

Gråkalldagen er en aktivitetsdag for hele familien ved Skistua. Dagen markerer avslutningen på Søndagsturen og arrangeres søndag 26. september fra kl. 11-15.

Aktivitetene vi tilbyr i 2021 er:

• Kajakk
  • SUP
  • Klatretårn
  • Snekring av fuglekasser
  • Spikking med kniv
  • Frisbeegolf
  • Natursti
  • Naturbingo
  • Terrengløp for barn kl. 13.00
  • Bålkaffe
  • Søndagsturen ved Skistua/Gråkallen

Dette blir en herlig friluftsdag med mye flott aktivitet. Du velger selv hvilke aktiviteter du har lyst til å besøke. Skistua vil holde åpent med mulighet for enkel servering.

Smittevern og registrering

Selv om samfunnet har åpnet opp til Gråkalldagen vil vi likevel ha smittevernsrutiner. Det vil være desinfeksjon på alle stasjoner og felles utstyr skal sprites mellom brukere. Området arrangementet foregår på er utendørs og med god plass. Ingen antallsbegrensning.

Alle besøkende skal registrere sin deltagelse i påmeldingsteltet ved adkomst. Medlemmer av Trondhjems Skiklub vippser kr. 1,-, ikke-medlemmer vippser kr. 60,- per barn. Vippskvittering fungerer som deres billett til arrangementet.

Velkommen til en flott dag i Bymarka!

Terrengløp for barn kl. 13.00

Midt under Gråkalldagen arrangerer vi et lavterskel terrengløp for alle barn som er ved Skistua denne dagen. Hent startnummer i registreringsteltet og bli med! Løypa går en runde rundt Blomstertjønna (ca 650 meter) med start og mål rett utenfor Skistua.

Løp alene eller gå med noen i familien. Alle barn blir premiert! Ingen tidtaking.