Gråkalldagen

Gråkalldagen er en aktivitetsdag for hele familien ved Skistua. Dagen markerer avslutningen på Søndagsturen og arrangeres 27. september fra kl. 11-14.

Aktivitetene du kan være med på er:

• Kajakk
  • SUP
  • Snekring av fuglekasser
  • Spikking med kniv
  • Frisbeegolf
  • Natursti
  • Søndagsturen ved Skistua/Gråkallen

Gråkalldagen er gratis for medlemmer av Trondhjems Skiklub. For ikke-medlemmer er prisen kr. 60,- per barn, betales med Vipps ved inngang.

Alle deltagere skal registrere seg i registreringsteltet ved inngang til Gråkalldagen. Der vil alle bli bedt om å registrere nevn på deltagere og antall. Dette for en evt. smittesporing i etterkant av arrangementet.

Vi har en deltagerbegrensning på 200 deltagere (her regnes både barn og voksne). Det kan være lurt å være tidlig ute for å sikre seg en plass!

Trondhjems Skiklub følger de nasjonale myndigheters retningslinjer for smittevern under gjennomføringen av Gråkalldagen. Klikk her for å komme til fullstendig smittevernveileder.

Hovedprinsippene for smittevern under Gråkalldagen er:

1. Alle med symptomer på covid-19 skal ikke komme på arrangementet, også de med milde luftveissymptomer
  2. God hånd- og hostehygiene og forsterket renhold av utsyr og berøringspunkter
  3. Holde minst 1 meters avstand og redusere kontakt mellom personer

Velkommen til en flott dag i Bymarka!