Gråkalldagen 2022

Gråkalldagen er en aktivitetsdag for hele familien ved Skistua. Dagen markerer avslutningen på Søndagsturen og arrangeres søndag 25. september fra kl. 11-15.

Aktivitetene vi tilbyr i 2022 er:

• Kajakk
  • SUP
  • Snekring av fuglekasser
  • Spikking med kniv
  • Frisbeegolf
  • Natursti
  • Naturbingo
  • Terrengløp for barn kl. 13.00
  • Bålkaffe
  • TOBB-stand med popcorn og konkurranse
  • Soppkontroll ved Trondheim sopp- og nyttevekstforening
  • Søndagsturen ved Skistua/Gråkallen
  • Minipresentasjon på Gråkallen Panorama

Dette blir en herlig friluftsdag med mye flott aktivitet. Du velger selv hvilke aktiviteter du har lyst til å besøke. Skistua vil holde åpen café med mulighet for å kjøpe seg både mat og drikke.

Påmeldingsavgift og registrering

Alle besøkende skal registrere sin deltagelse i påmeldingsteltet ved adkomst. Her får alle et stempel på armen som fungerer som barnets deltagerbillett. Gråkalldagen er gratis for alle medlemmer av Trondhjems Skiklub. kr. 60,- per barn for de som ikke er medlem.

Medlemmer av Trondhjems Skiklubs samarbeidspartner TOBB går også gratis denne dagen.

Bli medlem i forkant av arrangementet og gå gratis på Gråkalldagen. Som medlem får du også mange andre medlemsfordeler og støtter opp rundt vårt arbeid i marka! Fram til søndag 25. september har vi en medlemskampanje gående. Da melder du deg inn for 2022 og får 2023 med på kjøpet! Sjekk ut våre medlemsfordeler ved å klikke på «Bli medlem nå!»

Parkering

Parkering for Gråkalldagens besøkende er på P-plassene Litj-Gråkallen, Henriksåsen og Øvre Fjellseter. Dette er avgiftsfrie parkeringsplasser som er åpne for alle. Vær obs på at det kan være stor trafikk opp mot Skistua ved fint høstvær.

Vi anbefaler våre besøkende å benytte seg av busstilbudet til Skistua, buss nr. 26. Ta bussen fra Trondheim sentrum eller gå på ved Byåsen Butikksenter eller Ferista (stor P-plass). Sjekk busstider på AtBs reiseplanlegger, klikk her!

Velkommen til en flott dag for hele familien ved Skistua!

Terrengløp for barn kl. 13.00

Midt under Gråkalldagen arrangerer vi et lavterskel terrengløp for alle barn som er ved Skistua denne dagen. Hent startnummer i registreringsteltet og bli med!

Start og mål utenfor Skistua. Løypa er 650 meter lang og går rundt Blomstertjønna. Puljer på ca 50 barn hvert 5 minutt.

Løp alene eller gå med noen i familien. Ingen tidtaking. Alle barn får sjokolade etter fullført terrengløp.