Våre anlegg

Gråkallen Skileik

Gråkallen Skileik er et område som er tilrettelagt for barn på ski like ved Skistua i Bymarka. Skileikområdet har mange spennende elementer for barn som kuleløyper, slalåmløyper, hopp- og skogsløyper av ulik vanskelighetsgrad. Her kan barna oppøve skiferdigheter og mestring på ski gjennom naturlig leik.

Det finnes også fire varmbuer som er populære krypinn når været ikke er det aller beste. Det er vanligvis bål på grua, så det er mulig å varme en frossen kropp, grille eller spise matpakka.

Åpningstider
Anlegget åpner straks forholdene tillater det, vanligvis omkring nyttår. Det er betjent alle helger frem til påske. På hverdagene benyttes anlegget til skoleskidager frem til 13.30.

Priser
– Gratis adgang for medlemmer av Skiklubben (husk medlemskortet)
– Pris pr. person kr. 30,- uansett alder på barnet (kun betaling med Vipps)

Leie av skileiken
For større grupper som idrettslag, skoleklasser, barnehager, «bursdagsselskap» o.l. ber vi om at det bestilles plass på forhånd. Når vi har skoleskidager kan vi ikke ha andre besøkende. Ved bruk i bestilte grupper gjelder ikke gratis medlemskap for medlemmer.

Les mer

Gråkallparken / Instruktørbakken

Gråkallparken er en dugnadsdrevet park som ligger i Instruktørbakken bak Lille Gråkallen ved Skistua. Det er en bynær preparert bakke som egner seg godt for både nybegynnere og mer øvede brettkjørere og slalåmkjørere, men det kreves at man har noe erfaring med heis.

Gråkallparken har masse rails, gratis brettutlån, billig heiskort og ikke minst en fantastisk utsikt over marka, Tømmerdalen og byen.

Åpningstider:
Ettermiddager og helger når det er snø. Oppdaterte åpningstider legges ut fortløpende, følg med på hjemmesiden og/eller Gråkallparken på sosiale medier.
Facebook & Instagram

Priser:
– Dagskort barn: kr.100
– Dagskort voksen: kr.150
– Kveldskort: kr.100
– Sesongkort (medlem av TSK): kr.1500
– Sesongkort: kr.1800
– Supportersesongkort: kr.2500
– Vennekort: kr.2800

-kombikort Gråkallparken og Kleiva kr. 250

Les mer

Gråkallen Skisenter (Kleiva)

Gråkallen Skisenter har 5 nedfarter med ulik vanskelighetsgrad like ved Skistua i Bymarka. Anlegget drives på natursnø, og er populært blant snowboardere, slalåmkjørere og randonéløpere.

Åpningstider:
Helgene dersom det er mye snø. Følg med hjemmesiden og/eller Facebook-gruppa.

Priser (betaling med Vipps):
– Dagskort barn kr.150
– Dagskort voksen (medlem av TSK): kr.150
– Dagskort voksen (ikke medlem): kr.200

– Kombikort Gråkallen Skisenter Kleiva og Gråkallparken kr. 250
– Enkelttur: Kr.30

Leie til skoleskidager:
Pris for leie av Kleiva for skoleskidag er kr. 6500,- + moms (10%).
Kontakt oss gjerne på tlf. 72 56 03 31 eller e-post: post@skiklubben.no

Les mer