Til Topps

Last ned brosjyren her

7 turmål i Trondheims markaområder

I perioden mai til oktober har du muligheten til å bli bedre kjent i Trondheims markaområder. Trondhjems Skiklub og Trondhjems Turistforening samarbeider om Til Topps. Vi presenterer 7 turmål, som merkes med en plakat og et kodeord. Kodeordene samles opp og sendes inn ved sesongslutt. Da kan du også kjøpe pins og Kjentmannsmerke.

Vi vet at flere tusen ivrige turgåere bruker vårt aktivitetstilbud til sine turer i skog og mark. Mange har funnet nye flotte turmål, og det har blitt veldig populært blant barnefamilier. Til Topps er en spennende aktivitet for barna.

PREMIERING
Ved sesongslutt er det trekning blant alle som har sendt inn kupongene pr. post eller sendt oss kodeordene på e-post. Alle som har sjekket inn med appen «DNT SjekkUT» slipper å sende inn sine registreringer. Bli med og registrer dine toppturer og delta på konkurransen om flotte premier.

MERKER
Kjentmannsmerker kan kjøpes av alle som registrer minimum fire topper hvert år. Disse fås kjøpt ved henvendelse til vårt kontor på Skistua eller hos Turistforeningen i Sandgata 30. Kjentmannsmerke finnes i flere utgaver, ut fra hvor mange ganger du har deltatt (1, 2, 3, 5 og 10 ganger). Det er du selv som holder rede på antallet. Pins og merker koster kr.40,- pr. stk.

HEFTET
Som medlem av Trondhjems Skiklub får du tilsendt heftet i posten når dette er ferdig.

Vi ønsker deg god tur til topps!

Siste nyheter fra Til Topps