Multisportsuka sommer 2024

Trondhjems Skiklub arrangerer hvert år Multisportsuka i sommerferie, høstferie og vinterferie. Bli med på fartsfylte dager med aktivitet, læring og leik i sommerferien 2024!

Alder: 8-12 år (2012-2016)

Tidspunkt: Uke 26 og uke 32 (mandag til fredag 9-15)

Sted: Skistua, Granåsen, Dalgård/Nilsbyen

Mat: Servering av lunsj og frukt fire dager. Matpakke medbringes den dagen de har Skistua 3.

Utstyr: Skiklubben stiller med utstyr til de fleste aktivitetene. Sjekk programmet for hva som eventuelt må tas med til de ulike aktivitetene.

Bekledning: Barna må ha på klær etter været, og ha med tynnull, vind- og vanntette klær og sko. Ha med tørt skift hver dag. Alle deltakerne får t-skjorte som skal brukes hver dag. Utstyr og klær bør pakkes i sekk.

Program: Les programmet nøye, der står det detaljert hva man bør ha med hver dag, og hvor man skal levere og hente. Vi gjør oppmerksom på at det kan komme små endringer i programmet, både med nye aktiviteter og endring av tidspunkt. Sjekk derfor programmet før hver aktivitetsdag. Oppdatert program ligger alltid på www.skiklubben.no.

Påmelding: Påmeldingen åpner 1. mars kl 12:00 for medlemmer i Trondhjems Skiklub. Ordinær påmelding åpner 8. mars.

Påmelding for uke 26: FULLT
Påmelding for uke 32 stenger 22. juli kl 23:59.

Disse aktivitetene skal vi innom i 2024! Det blir ikke skihopp i uke 26 pga anleggsaktivitet i området, men vi håper det er klart til uke 32.

Rulleski

Fotball

Mesternes mester

Basketball

Cheer-leading

Orientering

SUP

Skistua- lekene

Sirkus

Bålsnurr

Kajakk

Sykling

Turn

Dans

Taekwondo

Skiskyting

Topptur

Sparke- sykkel

Skihopp

Skateboard

Påmelding

Hvis barnet er medlem i Trondhjems Skiklub får man rabattert pris på påmeldingen til Multisportsuka, og i tillegg mulighet til å melde seg på tidlig. Påmeldingen åpner 1. mars kl 12:00 for medlemmer i Trondhjems Skiklub. Ordinær påmelding åpner 8. mars. Det er barnet som må være medlem (barnemedlemskap eller familiemedlemskap).

Nytt av året er at man ikke melder på barnet i en spesifikk gruppe, men man blir tildelt gruppe ut fra fødselsår i etterkant. Dersom man ønsker å komme på samme gruppe som andre man kjenner oppretter en av de som melder på en «vennegruppe». Denne gruppen får en egen kode som de andre som ønsker samme gruppe kan benytte seg av. En vennegruppe kan bestå av to til 13 barn. Hvis man melder på barn i den samme vennegruppen vil de automatisk komme i samme gruppe når gruppene opprettes.

Priser

Type Pris
Ordinær påmelding 2700,-
Medlem Trondhjems Skiklub (barnet er medlem) 2300,-
TOBB-medlem (barnet er medlem) 2400,-
Søskenrabatt per barn 100,-

*Billettgebyr på 75,- kommer i tillegg til de oppgitte prisene

Påmelding for uke 26 stenger 10. juni kl 23:59.
Påmelding for uke 32 stenger 22. juli kl 23:59.

Søknad om friplass

Skiklubben tilbyr et begrenset antall friplasser i Multisportsuka for barn fra familier med økonomiske utfordringer.

Friplassen gir gratis deltagelse på Multisportsuka. Send inn informasjon om situasjonen deres i skjemaet under, så tar vi kontakt.

Søk om friplass her

Vilkår

Påmelding
All påmelding foregår via skiklubben.no. Påmeldingen er bindende.

Avmelding
Eventuell avmelding må skje skriftlig til post@skiklubben.no. Deltakeravgiften refunderes, men Skiklubben beholder 25% av deltakeravgiften. Ved dokumentert sykdom (legeerklæring) kan deltakeravgiften refunderes. Skikubben beholder 10% i administrasjonsgebyr.

Ingen refundering av deltakeravgift ved manglende oppmøte eller ved at deltakere slutter underveis.

Endring av arrangementet
Om arrangementet må endres enten ved at enkelte aktiviteter går ut eller at det blir omgjøring av programmet på grunn av værforhold eller andre uforutsette forhold (Force Majeure), refunderes ikke deler av påmeldingsavgiften.

Grupper
Gruppene deles inn etter alder. Dersom en aldersgruppe ikke fylles opp, kan enkelte grupper bli aldersblandet med minst mulig aldersforskjell.

Dersom en av ukene ikke oppfyller det antall påmeldte vi må ha for å arrangere Multisportsuka, forbeholder vi oss retten til å avlyse arrangementet en uke før arrangementet starter med full refusjon av deltakeravgift.

Bilder
Reservasjon mot dette må gjøres ved påmelding.

Forsikring
Trondhjems Skiklub har ingen forsikring som omfatter deltagerne. Dette gjelder både personforsikringer og forsikringer tilknyttet deltagernes eiendeler. Hver enkelt deltager/foresatte må selv ta en vurdering av hvorvidt de ønsker forsikringer hva angår person og eiendeler.

Tap av utstyr
Skiklubben holdes ikke ansvarlig for tap av verdisaker

Her er kart over henting og levering under Multisportsuka 2024. Sjekk programmet for hvor ditt barn skal leveres og hentes hver dag. Klikk på overskriftene over kartet for festet knappenål i Google Maps.

Hvor store er gruppene?
Gruppene er vanligvis på mellom 10-14 barn. Alle gruppene har en egen gruppeleder som er med barna på alle aktivitetene.

Barnet mitt har behov for ekstra oppfølging, hva gjør vi?
Om barnet har sosiale utfordringer, utfordringer med aktiviteter eller annet, skriv det i kommentarfeltet i påmeldingen, eller ta kontakt med oss direkte. Det er viktig at vi får denne informasjonen slik at vi kan tilrettelegge best mulig for barnet. Vi har personer som fungerer som ekstra ressurser der det trengs. Vi har dialog med dere som foreldre om det trengs helt eller delvis oppfølging, og hvordan vi kan løse det best mulig.

Hva skjer hvis barnet blir syk underveis og ikke får deltatt?
Hvis dere har legeerklæring kan dere får refundert deler av beløpet. Les mer under VILKÅR.

Barnet mitt vil delta sammen med sine venninner, kan de komme på samme gruppe?
Den som melder på første oppretter en «vennegruppe» og her mottar man en kode man kan dele med de andre som skal melde på. Det er plass til 13 barn per vennegruppe.

Barnet mitt kjenner ingen andre som skal delta, kommer han til å bli kjent med noen?
De første dagene har vi sterkt fokus på å bli kjent og inkludering i gruppene. Gruppeleder sin rolle er å sørge for at alle blir inkludert i gruppa. Gi oss gjerne beskjed i forkant om barnet trenger litt ekstra bistand her.

Hvilket utstyr kan vi låne?
Det er ønskelig at alle som har eget utstyr tar med det til aktivitetene, men vi har også noe til utlån. Vi har sparkesykler, skateboard, rulleski, kajakker, SUP-brett. Barna tar med hjelm til de aktivitetene som krever det. I tillegg tar de barna som har egen redningsvest med det. Vi har til utlån til de som ikke har. Les programmet for å se hva dere skal ha med fra dag til dag.

Våre samarbeidspartnere