Bli instruktør eller assistent på Barneskikursene!

Barneskikursene øker hvert år med flere glade barn på ski! For å sikre kursmulighet til så mange som mulig er vi avhengige av flere instruktører og assistenter. Hvis du eller noen du kjenner ønsker å være med å spre skiglede og delta i et trivelig miljø er dette noe for deg! Ved å være instruktør eller assistent kan du blant annet få gratis plass til dine barn eller ditt barnebarn. Vi arrangerer skiinstruktørkurs i begynnelsen av januar for nye instruktører og assistenter.

Hvem kan bli instruktører og assistenter?

Skiglade folk over 16 år kan bli instruktører, mens for assistenter er grensen 14 år. For begge roller kreves det normale skiferdigheter. Instruktøropplæring kjøres tidlig i januar hvert år, over to ettermiddager og en helg, og er gratis for de som bidrar under Barneskikursene.
Assistenter ønsker vi deltar på vårt 1-dags assistentkurs.

Hva gjør du som instruktør eller assistent på Barneskikursene?

Hver instruktør får ansvar for et kurs med 10 barn, og vil ha med seg en assistent. Du kan velge å ha 1 eller 2 partier (før og/eller etter lunsj) som du følger både lørdag og søndag gjennom to helger – totalt 4 dager. Instruktøren bestemmer hvilke aktiviteter barna skal gjøre, og sammen med assistenten hjelper dere barna å bygge ferdigheter gjennom lek. Siste kursdag markeres oppe på Skistumyra.

Skileiklederkurs

Blir du vår nye instruktør eller assistent på Barneskikursene? Nå kan du få tips og råd fra Marit Bjørgen som er med på å holde Grasrottrenerkurset i Trondheim 13.januar. Vi har oppfølgingskurset ved Skistua den siste helga under Barneskikursene (25-26.jan). Med din innsats bidrar du til at enda flere barn får gleden av å komme på skikurs! Meld deg på i skjemaet under, så tar vi kontakt med deg!

Bli skiinstruktør!

Legg inn din informasjon her, så tar vi kontakt med deg. Dersom du kun ønsker å få tilsendt informasjon om det å være frivillig, huk av dette valget.