Skli etter skoletid 2023!

Breaking news! Skli etter skoletid har premiere denne vinteren, men hva er det egentlig?
Du kan sammenligne det med Ski etter skoletid, og i dette tilfelle skal det kjøres ski og brett i Gråkallparken. Vi setter opp busser som kjører ulike ruter i nærheten av sentrum som kjører barna både opp og ned.

Påmelding: Kommer snart!

Alder: 10-16 år (2007-2013)

Tidspunkt: Tirsdager eller onsdager. Ca 14.30 – 17.30

Periode: Uke 9 – 12 (fire uker/økter)

Busstransport: Vi setter opp busstransport t/r Skistua med forskjellige ruter på tirsdager og onsdager.

• Tirsdager kjører bussen denne ruten: Lade – Solsiden – Ila – Sverresborg – Skistua
  • Onsdager kjører bussen denne ruten: Heimdal – Flatåsen – Kolstad – Dalgård – Skistua

Sted: Gråkallparken

Erfaring: Har du aldri stått på brett/ski før? Eller er du ekspert? Vi har trygghet og kunnskap for nybegynnere, og eksperter på høyeste nivå for deg som har mye erfaring.

Heis: Ja.

Utstyr: Gråkallparken har låneutstyr, både for brett og twintip (hele pakker inkludert hjelm).

Bekledning: Vinterkledd, sjekk værmeldingen dagen før. (Hvite overdeler og ullvotter/strikket klær anbefales ikke).

Mat og drikke: Ta med mat og drikke etter behov. Det er vann tilgjengelig, og varme griller til enhver tid i Gråkallparken.

Spørsmål?

Påmeldingen åpner mandag 16. januar

Vilkår

All påmelding foregår via skiklubben.no. Påmeldingen er bindende.

Avmelding
Eventuell avmelding må skje skriftlig til post@skiklubben.no. Deltakeravgiften refunderes, men Skiklubben beholder 25% av deltakeravgiften. Ved dokumentert sykdom (legeerklæring) kan deltakeravgiften refunderes. Skikubben beholder 10% i administrasjonsgebyr.

Ingen refundering av deltakeravgift ved manglende oppmøte eller ved at deltakere slutter underveis.

Endring av arrangementet
Om arrangementet må endres enten ved at enkelte aktiviteter går ut eller at det blir omgjøring av programmet på grunn av værforhold eller andre uforutsette forhold (Force Majeure), refunderes ikke deler av påmeldingsavgiften.

Reservasjon mot dette må gjøres ved påmelding.

Forsikring
Trondhjems Skiklub har ingen forsikring som omfatter deltagerne. Dette gjelder både personforsikringer og forsikringer tilknyttet deltagernes eiendeler. Hver enkelt deltager/foresatte må selv ta en vurdering av hvorvidt de ønsker forsikringer hva angår person og eiendeler.

Tap av utstyr
Skiklubben holdes ikke ansvarlig for tap av verdisaker/utstyr.