Toppidrettsveka Sommerskiskole 2024

Velkommen til Toppidrettsveka Sommerskiskole 2024 som arrangeres 17.-18. august. Påmeldingen til årets sommerskiskole er åpen! 

Alle skiglade barn og ungdommer mellom født i 2009-2014 i Trondheim og omegn kan nå glede seg til to fartsfylte dager under Toppidrettsveka Sommerskiskole 17.-18. august!

Vi samarbeider også i år med Toppidrettsveka, så lørdagens økter blir i Granåsen med deltakelse på supersprint og terrengløp før vi ser på verdenselitens siste konkurranse i Toppidrettsveka.

Søndag vil vi ha base i Granåsen med gode treningsøkter.

Som en del av Toppidrettsveka kommer flere skistjerner innom oss for å inspirere oss. Kanskje får vi møte Johannes Høsflot Klæbo, Astrid Øyre Slind, Didrik Tønseth, Federico Pellegrino og Lucas Chanavat eller noen av de svenske stjernene?

Både Skiklubben og Toppidrettsveka har felles mål om å inspirere barn og unge til skiglede, og gjennom dette samarbeidet skal vi bidra til en opplevelsesrik skiskole for alle deltakerne.

Vi ønsker foresatte og annen familie til å se supersprint og motbakkeløp  lørdag 17. august, samt bli med på å skape god stemning på tribunen når vi skal se finalen av Toppidrettsveka samme dag.

Våre samarbeidspartnere