Toppidrettsveka Sommerskiskole 2022

Vi bytter navn til Toppidrettsveka Sommerskiskole gjennom et tett samarbeid med Toppidrettsveka. Vårt mål er å skape unike opplevelser for flest mulig barn i aktivitet. Det vil bli flere spennende aktiviteter på årets sommerskiskole, med blant annet en supersprint på stadion i Granåsen, like før finalen i Toppidrettsveka starter! 

Alle skiglade barn og ungdommer mellom 11-16 år i Trondheim og omegn kan nå glede seg til 3 fartsfylte dager under Toppidrettsveka Sommerskiskole 26.-28. august! Det blir en unik Sommerskiskole med Granåsen som arena for god trening og sosiale aktiviteter.

Som en del av Toppidrettsveka kommer flere skistjerner innom Granåsen for å inspirere unge skiløpere. De har mange spennende tips i treningsarbeidet! En treningsøkt sammen med verdens beste skiløpere vil være en opplevelse for livet!

Både Skiklubben og Toppidrettsveka har felles mål om å inspirere barn og unge til skiglede, og gjennom dette samarbeidet skal vi bidra til en opplevelsesrik skiskole for alle deltakerne.

Våre samarbeidspartnere