Toppidrettsveka Sommerskiskole 2023

Velkommen til Toppidrettsveka Sommerskiskole 2023 som arrangeres 19.-20. august. Påmeldingen til årets sommerskiskole er åpen! 

Alle skiglade barn og ungdommer mellom 11-16 år i Trondheim og omegn kan nå glede seg til to fartsfylte dager under Toppidrettsveka Sommerskiskole 19.-20. august! I år vil Skistua være base for gode- og morsomme treninger. Vi skal også til Granåsen for å bli med på supersprint, VM-testen (terrengløp) og være tilskuer når verdens beste skiløpere konkurrerer under Toppidrettsveka.

Som en del av Toppidrettsveka kommer flere skistjerner innom oss for å inspirere oss. Astrid Øyre Slind, Didrik Tønseth, Federico Pellegrino og Lucas Chanavat er blant løperne vi skal komme i tett kontakt med gjennom helga. I tillegg skal vi se hele verdenseliten konkurrere under finalen av Toppidrettsveka lørdag kveld. Dette blir en opplevelse for livet!

Både Skiklubben og Toppidrettsveka har felles mål om å inspirere barn og unge til skiglede, og gjennom dette samarbeidet skal vi bidra til en opplevelsesrik skiskole for alle deltakerne.

Vi ønsker foresatte og annen familie til å se supersprint og terrengløp i Granåsen lørdag 19. august, samt bli med på å skape god stemning på tribunen når vi skal se finalen av Toppidrettsveka samme dag. Vil du som foresatt bli med på noen av treningene ønsker vi at du tar kontakt med oss på eirik@skiklubben.no.

Våre samarbeidspartnere