Informasjon om treningsopplegget

Under Toppidrettsveka Sommerskiskole vil vi har fokus på gode treningsøkter som er morsomme, inspirasjonsrike og sosiale. Vi tilpasser treningsvarighet og belastning ut i fra gruppenes alder og ferdighetsnivå. Vi vil på best mulig måte følge opp hver enkelt daltager slik at opplevelsen med vårt arrangement blir positiv.

Utgangspunktet for Toppidrettsveka Sommerskiskole vil være på Skistua. Her er det fantastiske muligheter for aktivitet i Bymarka, både på trening og utenfor treningstidene. Oppmøte begge dager vil være på Skistua.

Lørdag kl. 10.00-19.00

Søndag kl. 10.00-14.00

Program Toppidrettsveka Sommerskiskole 2023

Supersprint og terrengløp i Grånåsen

Som en del av samarbeidet med Toppdrettsveka vil vi ta buss ned til Granåsen siste halvdel av lørdag samlingsdagen lørdag 19. august. Kl. 15 vil startskuddet for årets Supersprint gå. Dette er en rulleskisprint eksklusivt for sommerskiskolens deltagere inne på stadion i Granåsen. Det vil bli fantastiske omgivelser og profesjonelle rammer rundt gjennomføringen av sprinten.

Rett etter Supersprinten skal vi delta på VM-testen (terrengløp) som Toppidrettsveka arrangerer i Granåsen denne dagen. Dette er et arrangement åpent for alle. Ved deltagelse på sommerskiskolen blir du automatisk påmeldt VM-testen.

Etter at våre deltagere er ferdig med sin innsats skal vi følge finalen av Toppidrettsveka tett. Her vil vi se verdens beste skiløpere i aksjon på samme arena som vi tidligere på dagen har konkurrert på. Vi serverer også middag samtidig som vi ser på rulleskirennene.