Alder: 10-16 år (2011-2006)

Tidspunkt: 20.-22.august 2021

Sted: Granåsen

Utstyr: Eget utstyr. Skiklubben har et begrenset utlån av rulleski

Deltakeravgift: kr. 1650,-

Treningsarena

Granåsen er en arena med fantastiske muligheter for trening. Stadion i Granåsen er flott for instruksjon på rulleski. Den nye rulleskiløypa er spennende å ta i bruk og her ligger det an for gode økter på rulleski i begge stilarter.Løypenettet fra Granåsen er mangfoldig, og her kan man velge alt fra den bløteste myra til de fineste stiene.

Sosiale rammer

Vi har et høyt fokus på å legge til rette for trivsel og inkludering. Alle barn og unge skal bli sett og tatt godt vare på. Vi deler inn i aldersbestemte grupper 10-15 deltagere. Hver gruppe har sin instruktør som følger gruppa alle dager. I tillegg vil deltakerne møte andre nye instruktører gjennom helga.

Vi legger vekt på å skape en god sosial ramme slik at barn og unge skal bli kjent også på tvers av idrettslag/klubber.

Instruktører

Alle instruktører under Sommerskiskolen er aktive eller tidligere aktive skiløpere. De har erfaring i å instruere barn og unge og har gjennomført trenerkurs.

Elitedag

Vi vil få besøk av noen av verdens beste langrensløpere på sommerskiskolen som vil gi tips til deltagere på sommerskiskolen. Vi vil også være tett på Toppidrettsveka som arrangeres i Granåsen denne sommeren.

Smittevern

Smittevernveileder for Trondheim Sommerskiskole 2021

Trondhjems Skiklub vil følge nasjonale myndigheters smittevernveileder i gjennomføringen av sommerskiskolen. Oppdatert smittevernveileder for arrangementet vil komme i august 2021.