Alder: 10-16 år (2010-2005)

Tidspunkt: 21.-23.august 2020

Sted: Granåsen/Midtbyen

Servering: 6 måltider

Utstyr: Eget utstyr. Skiklubben har et begrenset utlån av rulleski

Deltakeravgift: kr. 1650,-

Treningsarena

Granåsen er en arena med fantastiske muligheter for trening. Stadion i Granåsen er flott for instruksjon på rulleski. Den nye rulleskiløypa er spennende å ta i bruk og her ligger det an for gode økter på rulleski i begge stilarter.Løypenettet fra Granåsen er mangfoldig, og her kan man velge alt fra den bløteste myra til de fineste stiene. Impulse Treningssenter ligger i Granåsen og er et naturlig sted for styrketrening og bevegelighet for 13 år og eldre.

Sosiale rammer

Vi har et høyt fokus på å legge til rette for trivsel og inkludering. Alle barn og unge skal bli sett og tatt godt vare på. Vi deler inn i aldersbestemte grupper på 10 deltakere. Hver gruppe har sin instruktør som følger gruppa alle dager. I tillegg vil deltakerne møte flere nye instruktører på de ulike øktene

Vi legger vekt på å skape en god sosial ramme slik at barn og unge skal bli kjent også på tvers av idrettslag/klubber. Det blir felles grilling, og bli-kjent kveld. Måltidene serveres i hoppbygget.

Instruktører

Alle instruktører under Sommerskiskolen er aktive eller tidligere aktive skiløpere. De har erfaring i å instruere barn og unge og har gjennomført trenerkurs.

Elitedag

Deltakerne får trene med verdens beste skiløpere i Granåsen. Senere på dagen i Kvilhaugen opp og med premieutdeling for sommerskiskolen i Midtbyen. En del av tribunen under Toppidrettsveka er reservert for sommerskiskolens deltakere og foreldre.