Gråkallparken / Instruktørbakken

Med den raske utviklingen i COVID-19 situasjonen og myndighetenes innstendige råd om at vi alle nå slutter opp om dugnaden for å begrense smitten, har Trondhjems Skiklub besluttet å avlyse alle arrangement og aktiviteter.

Utgangspunktet for vår avgjørelse er at Covid19 kan få alvorlige helsekonsekvenser for mange mennesker. I den fasen vi nå går inn i, blir kontaktreduserende tiltak viktig, og vi har ansvar for å bidra til en nasjonal dugnad for å begrense spredningen.

Vi anbefaler turer i marka for de som har anledning til det. Marka er døgnåpen, og vi vil legge ut føremelding hver dag fremover.

Gry Haug Binde
Trondhjems Skiklub

Gråkallparken er en dugnadsdrevet park som ligger i Instruktørbakken bak Lille Gråkallen ved Skistua. Det er en bynær preparert bakke som egner seg godt for både nybegynnere og mer øvede brettkjørere og slalåmkjørere, men det kreves at man har noe erfaring med heis.

Gråkallparken har masse rails, gratis brettutlån, billig heiskort og ikke minst en fantastisk utsikt over marka, Tømmerdalen og byen.

ÅRETS NYHET: VENNEKORTET
Sesongkort som gjelder for deg pluss valgfritt følge gjennom hele vintersesongen. Følget er ikke fastsatt, slik at du kan ha med forskjellige venner når du vil. Gratis +1 er kun gyldig når du selv er tilstede og intensjonen er ikke at man skal ha med samme følge 10 ganger på rad.

Vi i Gråkallparken gleder oss utrolig mye til årets sesong! Det har vært en enorm dugnadsinnsats i høst som har gjort det mulig å gjøre store oppgraderinger i bakken.

NOEN GRUNNER TIL AT DU BØR KJØPE SESONGKORT HOS GRÅKALLPARKEN I ÅR

– Bra og billig park
– Vi fortsetter med GRATIS utlån av snowboard, boots og bindinger. I år kan man også låne vinterklær, hjelm og votter – gratis.
– Dugnadsgjengen har bygd Trondheims fineste utedo
– Åpent 6 dager i uka!
– Gapahuken har fått smørebord, lys og ladestasjon for kamera/tlf.
– Alle rails og features har fått en god runde med pussing, maling og fiksing
– Vi har fått flere PVC-rør og små features, samt nye trerails og andre overraskelser
– Omfattende kvisting av både Høggern og skogen ved heisen.
– Vi har ryddet mange store trær og stokker etter vindfall oppigjennom årene, så nå er det mye ryddigere i alle skogløypene.
– Det er bygd hopp på strategiske plasser
– Vi har mange grunner, men den viktigste er det hyggelige ski og snowboardmiljøet i Trondheim.

Benytt vinteren til å være med i et herlig felleskap, vi sjåast i marka!!

Foto: Chris Baldry