Gråkallparken / Instruktørbakken

Gråkallparken er en dugnadsdrevet park som ligger i Instruktørbakken bak Lille Gråkallen ved Skistua. Det er en bynær preparert bakke som egner seg godt for både nybegynnere og mer øvede brettkjørere og slalåmkjørere, men det kreves at man har noe erfaring med heis.

Gråkallparken har åpent 6 dager i uken og har i de siste 4 sesongene hatt over 100 åpningsdager hver sesong.

Gråkallparken har masse rails, gratis brettutlån, billig heiskort og ikke minst en fantastisk utsikt over marka, Tømmerdalen og byen. I 2020 ble Gråkallparken kåret til årets park og med arbeidet som er gjort i løpet av høsten 2020 vil sesongen 2021 bli en høydare. Vi har fått masse nye boxer og plastrør som vil gi en tryggere introduksjon til parkkjøring, samt at fasilitetene  i anlegget har fått en real oppgradering med ny heisbod, varmestue, utlånsbod og bedre lysforhold.

Vi har aldri lagt så mye arbeid i bakken som vi har gjort gjennom høsten 2020 og vi gleder oss utrolig mye til sesongen braker i gang

Priser:

Sesongkort – 1800,-

Supportkort – 2500,-

Sesongkort medlem TSK – 1500,-

Heiskort:

150 kroner

100 kroner for barn tom 11 år

RETNINGSLINJER FOR DELTAKELSE I GRÅKALLPARKEN

Gråkallparken følger anbefalingene fra offentlige myndigheter

Ikke flere enn 20 personer samles i gruppe og fysisk avstand mellom personer må være minst 1 meter

Aktiviteten skal ikke innebære risiko for smittespredning på grunn av bruk av felles utstyr

Personer som ikke får delta i aktivitet i Gråkallparken

Personer som er smittet av korona, sitter i karantene eller som har symptomer på luftveisinfeksjon, som feber, sår hals, rennende nese, hoste eller nedsatt allmenntilstand.

Personer som ikke følger de instruksjoner Skiklubben gir for utøvelse av aktiviteten.

Gråkallparkens tilrettelegging:

Sikre at deltakere til enhver tid holder minst 1 meter avstand.

Aktivitet med fysisk kontakt er ikke tillatt.

Voksenperson skal være til stede som kan sørge for at aktiviteten utøves i samsvar med krav og anbefalinger fra offentlige helsemyndigheter

Dersom det skal benyttes toaletter skal det være gode rutiner for hyppig renhold.

Deltakerne skal ikke dele utstyr dersom dette innebærer risiko for smittespredning.

Det skal være gode hygienerutiner i forbindelse med aktiviteten, f.eks. god tilgang på Antibac

Aktiviteten skal utøves på en forsiktig og skånsom måte for å unngå skader.

ÅRETS NYHET: VENNEKORTET
Sesongkort som gjelder for deg pluss valgfritt følge gjennom hele vintersesongen. Følget er ikke fastsatt, slik at du kan ha med forskjellige venner når du vil. Gratis +1 er kun gyldig når du selv er tilstede og intensjonen er ikke at man skal ha med samme følge 10 ganger på rad.

Vi i Gråkallparken gleder oss utrolig mye til årets sesong! Det har vært en enorm dugnadsinnsats i høst som har gjort det mulig å gjøre store oppgraderinger i bakken.

NOEN GRUNNER TIL AT DU BØR KJØPE SESONGKORT HOS GRÅKALLPARKEN I ÅR

– Bra og billig park
– Vi fortsetter med GRATIS utlån av snowboard, boots og bindinger. I år kan man også låne vinterklær, hjelm og votter – gratis.
– Dugnadsgjengen har bygd Trondheims fineste utedo
– Åpent 6 dager i uka!
– Gapahuken har fått smørebord, lys og ladestasjon for kamera/tlf.
– Alle rails og features har fått en god runde med pussing, maling og fiksing
– Vi har fått flere PVC-rør og små features, samt nye trerails og andre overraskelser
– Omfattende kvisting av både Høggern og skogen ved heisen.
– Vi har ryddet mange store trær og stokker etter vindfall oppigjennom årene, så nå er det mye ryddigere i alle skogløypene.
– Det er bygd hopp på strategiske plasser
– Vi har mange grunner, men den viktigste er det hyggelige ski og snowboardmiljøet i Trondheim.

Benytt vinteren til å være med i et herlig felleskap, vi sjåast i marka!!

Foto: Chris Baldry