Jobb i Skiklubben

Trondhjems Skiklub har flere aktiviteter, skikurs og arrangement i løpet av året. Se hvilke jobber vi tilbyr her.

Instruktør eller gruppeleder for Multisportsuka vinterferie 2021

Lyst til å jobbe under Multisportsuka i vinterferien?
Trondhjems Skiklub søker gruppeledere og instruktører til Multisportsuka 22., 23. og 24. februar. Multisportsuka er en aktivitetsuke for barn mellom 8-12 år hvor de får mulighet til å prøve ulike aktiviteter og idretter.

Er du ansvarsfull, engasjert, positiv, glad i idrett og friluftsliv og syns det er gøy å jobbe med barn? Da kan dette være jobben for deg!

Vi søker deg som har glede av å være i fysisk aktivitet og tilrettelegge gode aktiviteter for barn. Kompetanse innenfor ski, skiskyting, skileik, snowboard og alpint er ønskelig.

Søknad sendes på e-post til berit@skiklubben.no snarest!

Gyldig politiattest er påkrevd for de som får tilbud om jobb.

GRUPPELEDER
Hver gruppe med har en gruppeleder som har ansvar for gruppa hele uka.

Gruppeleders hovedoppgaver er:
• Ha ansvar for barna
• Holde gruppa samlet
• Oppmuntre, holde i gang aktivitet, leke
• Ansvar for enkelte aktiviteter
• Gi trygghet og inkludere alle
• Føring av oppmøteliste og utsjekking

INSTRUKTØRER
Instruktørene har det faglige ansvaret og ansvar for å organisere og transportere utstyr til aktivitetene (f eks skiskyting, langrenn, alpint, snowboard, isfiske)

Instruktørenes hovedoppgaver:
• Lage opplegget for økta
• Instruere
• Gi mestringsfølelse
• Inkludere alle
• Holde aktiviteten i gang i det gitte tidsrom

Trener under Trondheim Sommerskiskole

Lyst til å være trener under Trondheim Sommerskiskole?
Trondheim Sommerskiskole er en trenings- og inspirasjonssamling for unge skiløpere mellom 10-16 år. Trondhjems Skiklub søker trenere til sommerskiskolen som arrangeres 21.-23. august i Granåsen og Trondheim sentrum.

Er du ansvarsfull, engasjert, positiv, glad i langrenn og syns det er gøy å jobbe med barn? Da ønsker vi en søknad fra deg!

Vi søker engasjerte trenere som har glede med å tilrettelegge og organisere skitreninger for unge skiløpere. Kompetanse innenfor langrennstrening og erfaringer fra lignende arrangementer med barn og ungdom er en stor fordel.

Søknad sendes på e-post til eirik@skiklubben.no snarest!

Gyldig politiattest er påkrevd for de som får tilbud om jobb.

Last ned søknad her