Jobb i Skiklubben

Trondhjems Skiklub har flere aktiviteter, skikurs og arrangement i løpet av året. Vinteren er høysesong, og vi trenger ofte instruktører som kan bidra under ulike skikurs. Se hvilke jobber vi tilbyr her.

Instruktør for Ski etter skoletid (SES)

Skiklubben søker instruktører til SES i Gråkallen Skileik og Granåsen. SES er for barn fra 1.-3.trinn.

Tidspunkt (uke 3-7):
– Tirsdager kl. 13.30-16.00
– Onsdager kl. 13.30-16.00
– Torsdager kl. 13.30-16.00

Arbeidsoppgaver og godtgjøring: 5 ukers plan, sette opp utstyr i forkant av økta, hjelpe barna med utstyr, lede økta og sørge for mestring og skiglede.

Kompetansekrav: Det er ønskelig at instruktørene har trenerkurs eller egen kompetanse innen langrenn, hopp, alpint. Søker bør like å jobbe med barn.

Godtgjørelse: kr. 700,- pr. økt.

Instruktør for Barnas Skiskole Vinterferie

Skiklubben søker instruktører for Barnas Skiskole Vinterferie. Er du glad i å jobbe med barn, glad i å gå på ski og være ute, kan du bli en del av instruktørteamet!

Sted: Gråkallen Skileik og Instruktørbakken

Tidspunkt: 17.-19. februar (mandag-onsdag i vinterferien) kl. 09.00 – 15.00.

Vi søker instruktører til følgende kurs:
– Grunnkurs skileik
– Løypekurs
– Skøytekurs
– Slalåm
– Snowboard

Godtgjørelse: Kr. 2700,-

Instruktører/trenere for Vinterskiskolen

Skiklubben søker instruktører/trenere for Vinterskiskolen.

Sted: Skistua

Tidspunkt: 17.-19.februar (mandag-onsdag i vinterferien) kl. 09.00- 15.00.

Kompetansekrav: Vinterskiskolen er for unge skiløpere i alderen 10-16 år. Søker bør ha kompetanse innen langrenn og erfaring med å trene/lede en gruppe barn eller ungdommer. Arbeidsoppgavene går ut på å sette opp en plan for Vinterskiskolen i samarbeid med prosjektleder, lede og følge opp gruppa under aktivitet samt gi faglig veiledning på teknikk, kosthold, formoppkjøring, skipreparering.

Godtgjørelse: Kr. 2700,-