Jobb i Skiklubben

Trondhjems Skiklub har flere aktiviteter, skikurs og arrangement i løpet av året. Se hvilke jobber vi tilbyr her.

Instruktør eller gruppeleder for Multisportsuka 2020

Lyst til å jobbe under Multisportsuka i sommer?
Trondhjems Skiklub søker gruppeledere og instruktører til Multisportsuka i uke 26 og 33. Multisportsuka er en aktivitetsuke for barn mellom 8-12 år hvor de får mulighet til å prøve 17 ulike idretter.

Er du ansvarsfull, engasjert, positiv, glad i idrett og friluftsliv og syns det er gøy å jobbe med barn? Da kan dette være sommerjobben for deg!

Vi søker deg som har glede av å være i fysisk aktivitet og tilrettelegge gode aktiviteter for barn. Kompetanse innenfor rulleski, skiskyting, terrengsykling, orientering, friidrett, kajakk og SUP er ønskelig.

Søknad sendes på e-post til eirik@skiklubben.no innen 15. april.

Gyldig politiattest er påkrevd for de som får tilbud om jobb.

GRUPPELEDER
Hver gruppe med har en gruppeleder som har ansvar for gruppa hele uka.

Gruppeleders hovedoppgaver er:
• Ha ansvar for barna
• Holde gruppa samlet
• Oppmuntre, holde i gang aktivitet, leke
• Ansvar for enkelte aktiviteter
• Gi trygghet og inkludere alle
• Føring av oppmøteliste og utsjekking

INSTRUKTØRER
Instruktørene har det faglige ansvaret og ansvar for å organisere og transportere utstyr til aktiviteten.

Instruktørenes hovedoppgaver:
• Lage opplegget for økta
• Instruere
• Gi mestringsfølelse
• Inkludere alle
• Holde aktiviteten i gang i det gitte tidsrom

Trener under Trondheim Sommerskiskole

Lyst til å være trener under Trondheim Sommerskiskole?
Trondheim Sommerskiskole er en trenings- og inspirasjonssamling for unge skiløpere mellom 10-16 år. Trondhjems Skiklub søker trenere til sommerskiskolen som arrangeres 21.-23. august i Granåsen og Trondheim sentrum.

Er du ansvarsfull, engasjert, positiv, glad i langrenn og syns det er gøy å jobbe med barn? Da ønsker vi en søknad fra deg!

Vi søker engasjerte trenere som har glede med å tilrettelegge og organisere skitreninger for unge skiløpere. Kompetanse innenfor langrennstrening og erfaringer fra lignende arrangementer med barn og ungdom er en stor fordel.

Søknad sendes på e-post til eirik@skiklubben.no innen 15. april.

Gyldig politiattest er påkrevd for de som får tilbud om jobb.

Last ned søknad her