Multisportsuka vinter 2024

Trondhjems Skiklub arrangerer hvert år Multisportsuka i sommerferie, høstferie og vinterferie. Bli med på fartsfylte dager med aktivitet, læring og leik i vinterferien 2024!

Alder: 8-12 år (2011-2015 )

Tidspunkt: Mandag – onsdag 19. – 21. februar 2024 09:00 – 15:00 (Uke 8)

Sted: Skistua

Mat: Vi serverer lunsj og frukt hver dag

Utstyr: Skiklubben stiller med utstyr til de fleste aktivitetene. Sjekk programmet for hva som eventuelt må tas med til de ulike aktivitetene.

Bekledning: Barna må ha tynnull, tykkull, vind- og vanntette klær og sko. Ha med tørt skift hver dag.

Utstyr og klær bør pakkes i sekk.

Program: Les programmet nøye, der står det detaljert hva man bør ha med hver dag, og hvor man skal levere og hente. Vi gjør oppmerksom på at det kan komme små endringer i programmet, både med nye aktiviteter og endring av tidspunkt. Sjekk derfor programmet før hver aktivitetsdag. Oppdatert program ligger til enhver tid på www.skiklubben.no.

Påmelding: Påmeldingen åpner 15. november kl 10:00 for medlemmer i Trondhjems Skiklub. Ordinær påmelding åpner 22. november kl 10:00.

Aktiviteter og program

  • Snowboard
  • Alpint
  • Hundekjøring
  • Randonée (for de født i 2011, 2012 og 2013)
  • Skiorientering
  • Skileik
  • Skiskyting
  • Skihopp
  • Ballspill

Les programmet nøye for å se dagens aktiviteter, samt informasjon om hva man skal ta med. Det kan komme endringer i programmet med nye aktiviteter, samt endringer på tidspunkt. Oppdatert program ligger alltid på skiklubben.no

Påmelding

Hvis barnet er medlem i Trondhjems Skiklub får man rabattert pris på påmeldingen til Multisportsuka, og i tillegg mulighet til å melde seg på tidlig. Det er barnet som må være medlem (barnemedlemskap eller familiemedlemskap).

Ved påmelding melder man på barnet i en av gruppene for barnets fødselsår. Dersom det er hensiktsmessig kan barnet også meldes på i en annen årsklasse enn det er født i.

Priser

Type Pris
Ordinær påmelding 1700,-
Søskenrabatt fra 2. barn 1500,-
Medlem Trondhjems Skiklub (barnet er medlem) 1360,-
Medlem Trondhjems Skiklub søskenrabatt fra 2. barn 1160,-
TOBB-medlem (barnet er medlem) 1500,-

*Billettgebyr på 50,- kommer i tillegg til de oppgitte prisene

Friplasser

Trondhjems Skiklub kan tilby et begrenset antall friplasser for barn fra familier med økonomiske utfordringer. Søknad om friplass kan gjøres her.

Påmeldingsveiledning

1) Velg antall billetter og legg til i handlekurven.
2) Da vil ditt navn (forelder) være øverst i deltakeroversikten i steg 2. Klikk så på «Legg til deltaker+» og legg inn barnets fornavn og etternavn.

3) Klikk «Neste», på neste skjermbilde vil du se deg selv øverst med merket «Bestiller» under navnet ditt.

4) Billetten vil automatisk være tildelt til deg som bestiller. Klikk på krysset til høyre for billetten for å fjerne billetten fra deg selv som bestiller.

5) Når du har fjernet billetten fra deg selv, vil det være mulig å tildele billetten til deltakeren du har lagt inn i steg 2). Klikk på «+Tildel billett» og velg hvilken billett som skal tildeles deltakeren.

6) Når du så klikker på «Neste», vil du få opp navnet til deltakeren og skjermbildet vil etterspørre deltakerinformasjon. Her er det barnets informasjon som skal legges inn. 

7) Fyll inn informasjonen og gå videre til betaling og kvittering ved å fullføre stegene i bestillingen.

Vilkår

Påmelding
All påmelding foregår via skiklubben.no. Påmeldingen er bindende.

Avmelding
Eventuell avmelding må skje skriftlig til post@skiklubben.no. Deltakeravgiften refunderes, men Skiklubben beholder 25% av deltakeravgiften. Ved dokumentert sykdom (legeerklæring) kan deltakeravgiften refunderes. Skikubben beholder 10% i administrasjonsgebyr.

Ingen refundering av deltakeravgift ved manglende oppmøte eller ved at deltakere slutter underveis.

Endring av arrangementet
Om arrangementet må endres enten ved at enkelte aktiviteter går ut eller at det blir omgjøring av programmet på grunn av værforhold eller andre uforutsette forhold (Force Majeure), refunderes ikke deler av påmeldingsavgiften.

Grupper
Gruppene deles inn etter alder. Dersom en aldersgruppe ikke fylles opp, kan enkelte grupper bli aldersblandet med minst mulig aldersforskjell.

Dersom en av ukene ikke oppfyller det antall påmeldte vi må ha for å arrangere Multisportsuka, forbeholder vi oss retten til å avlyse arrangementet en uke før arrangementet starter med full refusjon av deltakeravgift.

Bilder
Reservasjon mot dette må gjøres ved påmelding.

Forsikring
Trondhjems Skiklub har ingen forsikring som omfatter deltagerne. Dette gjelder både personforsikringer og forsikringer tilknyttet deltagernes eiendeler. Hver enkelt deltager/foresatte må selv ta en vurdering av hvorvidt de ønsker forsikringer hva angår person og eiendeler.

Tap av utstyr
Skiklubben holdes ikke ansvarlig for tap av verdisaker

Skistua

Storsvingen

Hvor store er gruppene?
Gruppene er vanligvis på mellom 10-14 barn. Alle gruppene har en egen gruppeleder som er med barna på alle aktivitetene.

Barnet mitt har behov for ekstra oppfølging, hva gjør vi?
Om barnet har sosiale utfordringer, utfordringer med aktiviteter eller annet, skriv det i kommentarfeltet i påmeldingen, eller ta kontakt med oss direkte. Det er viktig at vi får denne informasjonen slik at vi kan tilrettelegge best mulig for barnet. Vi har personer som fungerer som ekstra ressurser der det trengs. Vi har dialog med dere som foreldre om det trengs helt eller delvis oppfølging, og hvordan vi kan løse det best mulig.

Hva skjer hvis barnet blir syk underveis og ikke får deltatt?
Hvis dere har legeerklæring kan dere får refundert deler av beløpet. Les mer under VILKÅR.

Barnet mitt vil delta sammen med sine venninner, kan de komme på samme gruppe?
Avtal i forkant av påmeldingen hvilken gruppe dere skal melde dere på. Om det blir endringer i etterkant prøver vi å imøtekomme de fleste ønsker så langt det er mulig med tanke på gruppestørrelsen, men prøv å melde på riktig gruppe i utgangspunktet.

Barnet mitt kjenner ingen andre som skal delta, kommer han til å bli kjent med noen?
De første dagene har vi sterkt fokus på å bli kjent og inkludering i gruppene. Gruppeleder sin rolle er å sørge for at alle blir inkludert i gruppa. Gi oss gjerne beskjed i forkant om barnet trenger litt ekstra bistand her.

Hvilket utstyr kan vi låne?
Det er ønskelig at alle som har eget utstyr tar med det til aktivitetene, men vi har også noe til utlån. Vi har en del snowboardutstyr og langrennsski/sko. Det er ønskelig at barna har med alpintutstyr selv (vi har begrenset med utlånsutstyr her). Barna tar i tillegg med hjelm selv.