Gråkallen Skisenter (Kleiva)

Gråkallen Skisenter har 5 nedfarter med ulik vanskelighetsgrad like ved Skistua i Bymarka. Anlegget drives på natursnø, og er populært blant snowboardere, slalåmkjørere og randonéløpere.

Trondhjems Skiklub avlyser arrangement og aktiviteter.

Med den raske utviklingen i COVID-19 situasjonen og myndighetenes innstendige råd om at vi alle nå slutter opp om dugnaden for å begrense smitten, har Trondhjems Skiklub besluttet å avlyse alle arrangement  og aktiviteter.

Utgangspunktet for vår avgjørelse er at Covid19 kan få alvorlige helsekonsekvenser for mange mennesker. I den fasen vi nå går inn i, blir kontaktreduserende tiltak viktig, og vi har ansvar for å bidra til en nasjonal dugnad for å begrense spredningen.

Vi anbefaler turer i marka for de som har anledning til det. Marka er døgnåpen, og vi vil legge ut føremelding hver dag fremover.

Gry Haug Binde
Trondhjems Skiklub

ÅPNINGTIDER

Kl. 11.00 – 16.00 i helgene dersom det er mye snø.
Følg med hjemmesiden og/eller bli medlem av Kleiva sin Facebook-gruppe.

Kleiva åpnet sesongen 2020 lørdag 29.februar, og holder åpent hver helg så lenge snøforholdene tillater det.

PRISER
– Dagskort barn kr. 150
– Dagskort voksen (medlem av TSK): kr. 150
– Dagskort voksen (ikke medlem): kr. 200
– Enkelttur: Kr. 30

Betaling med Vipps.

LEIE TIL SKOLESKIDAGER
Kontakt Rikard Ottesen på tlf. 90 79 19 33 eller kontoret til Skiklubben på tlf. 72 56 03 31. E-post: post@skiklubben.no

Pris for leie av Kleiva for skoleskidag kr 6500,- + moms (10%).