Søndagsturen

12 flotte merkede turer i Trondheims markaområder og turterreng!

Ved å følge Søndagsturen gjennom sommeren blir du godt kjent i Trondheims flotte markaområder. Det merkes ny tur for hver helg, der turene er godt synlig med Skiklubbens gule merkebånd. Søndagsturen følger samme opplegg som Dagens Løype om vinteren.

ÅPNING AV SØNDAGSTUREN 2020
Vi vil markere åpningen av Søndagsturen helga 23-24.mai 2020 ved Ringvebukta på Ladestien. Dette er selve symbolet på en ny sesong i Skiklubben. Da trekker vi ut fra marka og ned i fjæra for å prise våren. Mer informasjon kommer.

HEFTET
Heftet for Søndagsturen beskriver alle sesongens turer og angir løypene med enkle kart. Her finner du også tips om buss og parkeringsplass, samt serveringssted for hver tur.
Medlemmer av Trondhjems Skiklub får heftet for Søndagsturen tilsendt i posten når det er ferdig, eller det kan hentes hos vår samarbeidspartner Bunnpris. Du kan også laste ned heftet på vår hjemmeside når det er klart.

SOPPKONTROLL
Ved noen av høstens turer, arrangeres det også soppkontroller i samarbeid med Trondheims Sopp- og Nyttevekstforening. Hvilke turer og mer informasjon finnes under hver turbeskrivelse.

VIL DU MERKE TURER?
Skiklubben har en fin gruppe med merkere av Søndagsturen, men vi ønsker oss gjerne flere frivillige som kan dele på å merke turer. Les mer om dette her, eller ta kontakt med oss på post@skiklubben.no.

Vi ønsker deg fine turer og gode opplevelser i marka med Søndagsturen!