Søndagsturen 2022

Digitalt hefte med alle turene i 2022Alle Søndagsturene 2022 på ut.no

Takk for 12 fine turer i Trondheims markaområder og turterreng denne sesongen!

Det hender dessverre at vi ikke finner alle merkebåndene vi har hengt ut. Om du ser merker som fortsatt henger ute i skogen ønsker vi derfor at du plukker de ned og leverer de til oss på Skistua. Ta evt. kontakt med eirik@skiklubben.no for levering av merkebånd.

Ved å følge Søndagsturen gjennom sommeren blir du godt kjent i Trondheims flotte markaområder. Det merkes ny tur for hver helg, der turene er godt synlig med Skiklubbens gule merkebånd. Søndagsturen følger samme opplegg som Dagens Løype om vinteren.

Nytt av året er at alle turene er lagt inn på ut.no. Her er turene lagt inn på gode turkart. Ved å laste ned appen og søke opp ruta kan du lettere navigere deg gjennom Søndagsturene. Brosjyren vil kun være tilgjengelig digitalt.

VIL DU MERKE TURER?
Skiklubben har en fin gruppe med merkere av Søndagsturen, men vi ønsker oss gjerne flere frivillige som kan dele på å merke turer. Les mer om dette her, eller ta kontakt med oss på post@skiklubben.no.

Vi ønsker deg fine turer og gode opplevelser i marka med Søndagsturen!