Velkommen til Markatrimmen 2022!

Turrennet Markatrimmen 2022 blir arrangert lørdag 5. februar. Rennet går i klassisk stil med start og mål fra Skistua. Velg mellom 20 km og 40 km. Du kan både delta i konkurranseklasse på tid og i trimklassen uten tidtaking. Dette er et skirenn for alle som er glad i en skitur!

Løypa til Markatrimmen går i Øvre deler av Bymarka. 20 km går en runde, 40 km går to runder. Løypa prepareres jevnlig i uka før arrangementet slik at deltagere kan gjøre seg i kjent i traséen.

Turrennet har ingen antallsbegrensning på deltagere eller bostedskommune. Start for konkurranseklassen i 20 km og 40 km er kl. 10.00. Trimklassen starter når de selv ønsker fra kl. 09.30. Det vil være drikkestasjon på Vintervannsmyra som gir drikke på 10, 20 og 30 km.

Dette er turrennet for alle som trener på ski en gang i blant til de som satser på toppnivå. Gå din distanse som en tur med venner, som en flott markaopplevelse eller konkurrer mot andre! Som arrangør skal vi lage en flott ramme rundt arrangementet og gi alle deltagere gode opplevelser i hjertet av Bymarka!