Onsdagstrimmen

Hver onsdag hele året arrangeres Onsdagstrimmen

Dette er et tilbud til deg som ønsker å gå på tur sammen med andre, i kjente og mindre kjente deler av marka. Omtale av ukas tur finner du hver mandag på nyhetsoppslaget på hjemmesiden og hver tirsdag på Adresseavisens Trondheimssider. Gjennom alle årstider går Onsdagstrimmen langs stier, skiløyper og veier i marka. Turens tempo tilpasses gruppa, dette kan medføre et annet tempo enn om en går alene, og med flere stopp underveis. Onsdagstrimmen tar fri i skolens sommerferie.

Deltagere på Onsdagtrimmen har i prinsippet samme ansvar som om de går alene på tur. Turene går i variert terreng. Turstøvler og gåstaver gir god sikkerhet i terrenget.
Skulle det likevel oppstå problemer eller skader på turen er TSK ikke økonomisk ansvarlig.

Deltagelse er gratis for medlemmer av Skiklubben. Husk å laste ned medlemkort (GNIST) på din smarttelefon. Ta kontakt med kontoret for veiledning, tlf 72 56 03 31 eller post@skiklubben.no
Du kan tegne medlemskap her .
For deltagere som ikke er medlemmer betales en fotskatt på kr.30 pr. tur som samles inn av koordinator i forkant av hver tur.