Påmeldingen til Toppidrettsveka Sommerskiskole er åpen!

Alle skiglade barn og ungdommer født mellom 2008-2013 ønskes velkommen til Toppidrettsveka Sommerskiskole, 19.-20 august 2023. Påmeldingen har åpnet og lover to inspirasjonsrike dager for våre unde skiløpere i Trondheimsregionen.

Toppidrettsveka Sommerskiskole byr på gode treningsøkter, sosiale aktiviteter og opplevelser av livet. Som en del av samarbeidet med Toppidrettsveka skal vi selvfølgelig komme nært og se på skistjerner i verdensklasse i Granåsen. Her skal vi også arrangere Supersprint på rulleski og løpe terrengløp. Kanskje kommer noen skistjerner innom som gjestetrenere i år også?

Base og oppmøtested for Sommerskiskolen vil være på Skistua i Trondheim. Vi serverer lunsj begge dager, og middag i Granåsen lørdag ettermiddag.

Vi ønsker foresatte og annen familie til å se supersprint og terrengløp i Granåsen lørdag 19. august, samt bli med på å skape god stemning på tribunen når vi skal se finalen av Toppidrettsvaka samme dag. Vil du som foresatt bli med på noen av treningene ønsker vi at du tar kontakt med oss på eirik@skiklubben.no.

Få med deg venner og kjente fra skimiljøet til et inspirasjonsrik helg på Skistua og i Granåsen. Meld deg på i dag!