Tilbud til SpareBank 1 SMN

Aktivitetstilbud fra Trondhjems Skiklub

Trondhjems Skiklub kan tilby et variert aktivitetstilbud til alle aldersgrupper gjennom hele året. Ansatte i SpareBank 1 SMN får rabatt på tilbudene. Ved påmelding, velg billett SMN.

Kode for fribilletter til Multisportsukene fås tilsendt på e-post.

UTE-trening for voksne

Treningstilbudet  starter opp rett over nyttår og vi har tilbud til alle nivå.

Les mer om de ulike treningstilbudene ved å klikke på linken

Informasjon og påmelding UTE-trening

UTE-kurs

Vi har skikurs for alle. Om du er nybegynner eller viderekommende kan du finne kurs som passere for deg. Vi har skikurs både i klassisk og skøyting, på hverdager og helg.

Les mer om de ulike treningstilbudene ved å klikke på linken

Informasjon og påmelding

Multisportsuka vinterferie 2021

I 2021 blir det en egen vinterutgave av Multisportsuka de tre første dagene i vinterferien! Bli med på tre dager  med fart og spenning, læring og leik!

Trondhjems Skiklub arrangerer Multisportsuka i skolens sommerferie hvert år, og i 2021 blir det i vinterferien også, for barn mellom 9-13 år (2008-2012)!

Aktive barn ute i frisk luft, utfordring og mestring gjennom leik og læring er nøkkelordene. Vi tilbyr tre dager fulle av spennende aktiviteter som skiskyting, snowboard, alpint, langrenn, isfiske, skileik og Skistualekene.

Informasjon og påmelding

Markatrimmen 2021

Markatrimmen 6. februar 2021

Lørdag 6. februar arrangeres Markatrimmen for 48. gang. Bli med på en flott tur gjennom øvre deler av marka.

Markatrimmen går i en trasé i øvre deler av Bymarka. Start og målgang er på Skistua. Velg mellom 20 km og 40 km (2×20 km). 40 km er seedingsrenn til Birkebeinerrennet 2021. Både trim- og konkurranseklasse.

Vi ønsker alle trimmere, mosjonister og eliteutøvere velkommen til et turrenn i hjertet av Bymarka!

Informasjon og påmelding

Multisportsuka sommer 2021

Det blir Multisportsuka i 2021 også! Bli med på en uke med fart og spenning, læring og leik!

Trondhjems Skiklub arrangerer Multisportsuka for barn mellom 8-12 år (2009-2013) i skolens sommerferie hvert år. Alle ukene arrangeres med utgangspunkt fra Skistua.

Aktive barn ute i frisk luft, utfordring og mestring gjennom leik og læring er nøkkelordene. Vi tilbyr en uke full av spennende aktiviteter som stand up padling, rulleski, kajakk, golf, orientering, frisbeegolf, skiskyting, terrengsykling og mye mer.

Påmelding uke 25Påmelding uke 32