Status Markatrimmen - 27.januar

I dag er det kun 5 dager igjen til Markatrimmen 2020!

Vi har lenge vært usikre på hvilken løypetrasé årets renn vil bruke, men etter en befaring i begge løypealternativene i dag ble vi raskt enige om at årets renn vil gå i reserveløypa. Denne løypa er svært snøsikker vi har føler oss trygge på at forholdene vil bli gode. Vår ordinære trasé har dessverre for lite snø i store deler av løypa, samt mange bekker og svært våte partier som gjør gjennomføringen vanskelig.

Det betyr at løypelengdene vil bli noe endret. I år vil vårt lengste løypealternativ bli ca. 38 km (3 runder), mens den korteste distansen vil bli ca. 14 km (1 runde).

Starten for konkurranseklassene vil bli flyttet ca. 400 meter nedenfor Skistua, mens målgang vil fremdeles bli på Skistumyra. Startskuddet går som vanlig kl. 10.00.

Trimklassen uten tidtaking starter når de selv vil mellom kl. 09.45-10.45. Vi oppfordrer deltakere i trimklassen å holde ut mot siden dersom man er i løypa når konkurranseklassene har startet.

Oppdatert løypekart for Markatrimmen 2020 finner du her. Vær obs på at små endringer kan forekomme.

Vi minner om at påmeldingen er åpen og at startkontingenten stiger fra og med torsdag 30. januar kl. 23.59.
Vi håper så mange som mulig tar turen til Skistua lørdag 1. februar for å delta på et flott turrenn i hjertet av Bymarka.