Gråkallen Skileik

Gråkallen Skileik er et område som er tilrettelagt for barn.

Gråkallen skileik er et område som er tilrettelagt for barn på ski.

Ulike formasjoner er med å oppøve skiferdigheter gjennom naturlig leik. Det finnes vanlige skiløyper, slalåm og hoppbakker i ulik vansklighetsgrad.

Etter en del trening i stadig større bakker er de snart klar for den største, der friskusene kan strekke seg til 8-10 meter. Anlegget åpner straks forholdne tillater det, vanligvis omkring nyttår. Det er betjent alle helger frem til påske. På hverdagene benyttes anlegget til skoleskidager.

Vær oppmerksom på at de to siste helgene i januar er anlegget reservert for Barneskikursene. Da kan vi dessverre ikke ta i mot andre besøkende.

Skileiken er for det meste åpen og tilgjengelig også når den ikke er betjent. Vi regner imidlertid med at man alltid følger reglene om bruk av ski i selve området og begrenser aking til bakken som ar avsatt til dette. For større grupper som idrettslag, skoleklasser, «bursdagsselskap» o.l. ber vi om at det bestilles plass på forhånd. Når vi har skoleskidager kan vi ikke ha andre besøkende. Ved bruk i bestilte grupper som barnehage, skole, idrettslag eller liknende gjelder ikke gratis medlemskap for medlemmer.
Vi må også stenge skileiken for andre besøkende av sikkerhetsmessige grunner når det pågår maskinpreparering i området.

De fire varmebuene, Storstua,Marthebu,Gjestebu og Trollslottet er populære krypinn når været ikke er det aller beste.
Vi har vanligvis bål på grua, så det er også mulig å varme en frossen kropp. Skileiken er et populært område for barn å øve ut sine ferdigheter på ski.

Priser:

Pris pr. person kr. 25,- uansett alder.
Vi tar kun kontant betaling eller betaling med mCash. Last ned appen for mCash før du kommer i skileiken.
Medlemmer av Trondhjems Skiklub går gratis – husk medlemskortet (gjelder ikke når du er del av en gruppe).
Grupper faktureres samlet, se info under skoleskidager.

Betaling kontant eller via mCash som kan lastes ned i appstore eller google (last ned på forhånd).