Gråkallen Skileik

Gråkallen Skileik er et område som er tilrettelagt for barn på ski

Ulike formasjoner er med å oppøve skiferdigheter gjennom naturlig leik. Det finnes vanlige skiløyper, slalåm og hoppbakker i ulik vanskelighetsgrad. Etter en del trening i stadig større bakker er de snart klar for den største, der friskusene kan strekke seg til 8-10 meter.

Åpningstider

Anlegget åpner straks forholdene tillater det, vanligvis omkring nyttår. Det er betjent alle helger frem til påske. På hverdagene benyttes anlegget til skoleskidager.

Vær oppmerksom på at de to siste helgene i januar er anlegget reservert for Barneskikursene. Da kan vi dessverre ikke ta i mot andre besøkende.

Skileiken er for det meste åpen og tilgjengelig også når den ikke er betjent. Vi regner imidlertid med at man alltid følger reglene om bruk av ski i selve området og begrenser aking til bakken som ar avsatt til dette.

For større grupper som idrettslag, skoleklasser, «bursdagsselskap» o.l. ber vi om at det bestilles plass på forhånd. Når vi har skoleskidager kan vi ikke ha andre besøkende. Ved bruk i bestilte grupper som barnehage, skole, idrettslag eller liknende gjelder ikke gratis medlemskap for medlemmer.
Vi må også stenge skileiken for andre besøkende av sikkerhetsmessige grunner når det pågår maskinpreparering i området.

Varmebu i skileiken

De fire varmebuene, Storstua, Marthebu, Gjestebu og Trollslottet er populære krypinn når været ikke er det aller beste.
Vi har vanligvis bål på grua, så det er også mulig å varme en frossen kropp.

Pris pr. person kr. 30,- uansett alder på barnet.
Vi tar kun betaling med Vipps. Last ned appen for Vipps før du kommer i skileiken.

Medlemmer av Trondhjems Skiklub går gratis – husk medlemskortet (gjelder ikke når du er del av en gruppe). Dette finner du i medlemsappen vår GNIST.
Grupper faktureres samlet, se info under skoleskidager.

Skileiken er et populært område for barn å øve ut sine ferdigheter på ski. Velkommen!