Markatrimmen arrangeres lørdag 13. mars 2021. Rennet går i klassisk stil.

Vi tilbyr 38 km (3 runder) og 14 km (1 runde) i konkurranseklassene, samt valgfri distanse i trim.

Arrangementet har godkjent smittevernplan fra Trondheim kommune.

Smittevern

Markatrimmen har godkjent smittevernplan fra Trondheim kommune og følger Norges Skiforbunds koronaveileder. Det er viktig at alle deltagere følger arrangementets smitteverntiltak.

Markatrimmens smittevernveileder:

• Alle deltagere og funksjonærer som har roller under arrangementet, og som har kjent på symptomer på forkjølelse, tap av lukt og smak, mageproblemer eller andre symptomer på akutt infeksjonssykdom dagene før eller samme dagen, skal IKKE delta under arrangementet.
  • Husk god håndhygiene, korrekte hosterutiner og begrens kontakt mellom hånd og ansikt.
  • Ved identifisert smitteutbrudd skal ansvarlig arrangør informeres umiddelbart, slik at kommuneoverlege kan varsles og smittesporing/varsling kan starte.
  • Arrangementet har en deltagerbegrensning på 200 deltagere. Det betyr at ingen foresatte/ledsagere kan komme til arrangementet og oppholde seg ved start- og målområde.
  • Alle deltagere bes om å ikke oppholde seg unødvendig rundt arrangementsområdet. «Kom til start, gjennomfør turrennet, dra hjem».
  • Vi minner om den enkle regelen: HOLD AVSTAND!

Brudd på smittevernreglene vil kunne medføre umiddelbar bortvisning fra arrangementet.

Start og mål ved Skistua

Start og mål for Markatrimmen er på Skistumyra rett ved Skistua.

Parkering

Parkering på offentlige p-plasser: Lille Gråkallen, Fjellseter og Henriksåsen. Husk at dette er avgiftsbelagte parkeringsplasser fra kl. 9 i helger.

Startnummer

Klikk her for startlister og puljestart!

Fredag 12. mars: 16.00-18.00 på Hank Sport.
Lørdag 13. mars: 08.00-09.30 på Skistua
Vi anbefaler flest mulig til å hente startnummer på fredag.
Sett av god tid til henting av startnummer om du kommer renndagen.

Markatrimmen har en deltagerbegrensning på 200 deltagere. Alle deltagere må være bosatt i Trondheim kommune.

Starttider

Klikk her for startlister og puljestart!

Puljestart fra kl. 09.30 for konkurranseklassen (38 km og 14 km), 5 min mellom puljene. Puljene vil bli satt opp etter beste evne basert på klasseinndeling/distanse. 38 km starter først, deretter 14 km. Trim starter når de selv ønsker fra kl. 09.00. Alle må vise hensyn til løpere som går raskere enn seg selv.

Puljene vil være fra 25-45 løpere etter smittevernråd fra Trondheim kommune. Deltager er selv ansvarlig for å starte til riktig tid i riktig pulje.

Startnummer og puljer er satt opp etter en tanke om at de raskeste løperne starter først, med mest mulig samling av de ulike klassene.

Pulje 1 (kl. 09.30): M15-20, M21-30, de raskeste løperne fra M31-40

Pulje 2 (kl. 09.35): M31-40, M41-50, D21-30, D31-40, D41-50

Pulje 3 (kl. 09.40): M51-60, M61-70, M71+, D51-60, D61-70, D71+

Pulje 4 (kl. 09.45): 14 km (alle deltagere)

Målgang

Målgang på Skistumyra. Siste målgang kl. 14.30 eller til siste konkurranseløper er kommet i mål.

Vi ønsker at alle deltagere ikke oppholder seg unødvendig i målområdet etter endt løp.

Startkontingent

Markatrimmen 38 km (3 runder)Pris t.o.m. 11. mars
Alle klasser390,-
Markatrimmen 14 km (1 runde)Pris t.o.m. 11. mars
13-16 år150,-
17 år og eldre250,-
Markatrimmen TrimPris t.o.m. 11. mars
Alle deltagere160,-

Medlemmer av Trondhjems Skiklub får 20% påmeldingsrabatt ved bruk av rabattkode MARKA21. Alle som bruker koden skal vise sitt medlemskort ved henting av startnummer.

Vi gjør oppmerksom på at oppgitt startkontingent ikke inkluderer eventuell engangslisens.

Skilisens

Gyldig lisens er påkrevd, helårslisens eller engangslisens.
Engangslisens kan kjøpes ved påmelding, priser:
13-25 år kr. 60,-
26 år og eldre kr. 150,-

Klasser

14 km38 km
G/J 13-16 årG/J 15-20 år
M/K 17-20M/K 21-30år
M/K senior
M/K31-40 år
TrimM/K 41-50 år
M/K 51-60 år
M/K 61-70 år
M/K 71 og eldre
Trim

Bagasje

Legges først og fremst i bila. På egent ansvar om det legges ved start-/målområde.

Ingen merket bagasjeoppbevaring fra arrangør grunnet smittevernhensyn.

Toalett og garderobe

Vi oppfordrer alle til å gå på do før de ankommer. Toalettmulighet på Skistua, ingen garderobe.

Premiering

14 km: De 5 beste tidene i dame- og herreklassen.

Raskeste løper vinner gavekort på kr. 1000,- på Hank Sport.

38 km: Raskeste dame og herre, samt de tre beste i hver klasse.

Raskeste løper vinner gavekort på kr. 2000,- på Hank Sport.

Uttrekkspremier i både turrennklassen og trimklassen
Uavhentede premier ettersendes ikke.

Premier hentes på rennkontor rett etter målgang. Ingen felles premieutdeling.

Drikkestasjoner

Ingen drikkestasjoner hverken under løpet eller etter målgang grunnet smittevernrestriksjoner. Vi oppfordrer deltagere som har behov for drikke og næring underveis i løpet om å ta med dette selv.

Trim/familie-klassen

Valgfri distanse. Trim starter etter siste puljestart cirka kl. 10.00.

Stavservice

Selvbetjent stavpost 300 meter etter start og ved passering i Henriksåsen.

Seedingrenn til Birken

Birkebeinerrennet er avlyst vinteren 2021. Markatrimmen vil derfor ikke være seedingsrenn.