dagensloype

Dagens løype i 2018 / 2019

Det er 50 år siden vi i Trondhjems Skiklub arrangerte Dagens Løype for første gang. Det ble fort en suksess, som vi har fortsatt siden.

Vinteren 2018 / 2019 starter Dagens løype julehelga 22.desember, og avsluttes 22.april.

Det er 16 merkede løyper i 5 kommuner – Skaun, Melhus, Klæbu, Malvik og Trondheim, og til sammen 15 lag som merker turene.

Løypekartet til Dagens Løype 2018/2019 kommer.

Med å følge Dagens Løype gjennom sesongen, blir man godt kjent i Trondheimsregionenes markaområder. Løypene er enkelte steder kjørt med maskin eller med snøscooter, mens de noen steder er tråkket med ski.

Alle løypene er merket med gule bånd, slik at det skal være lett å finne frem. De aller fleste løypene passerer serveringssteder, hvor det er muligheter for rast.

Skiklubbens medlemmer får hvert år heftet med full oversikt over alle løyper med kart og beskrivelse i posten.

Trondhjems Skiklub takker alle sine samarbeidspartnere, annonsører, løypeleggerne og kommunens løypekjørere for støtten til og arbeidet med Dagens Løype.