25.-26. september er det klart for siste søndagstur for denne høsten. Tradisjon tro, går denne turen fra Skistua og i området rundt Gråkallen.

Det lengste turalternativet går fra Skistua og rundt Gråkallen. Vi følger den gamle akebakken ned til Fjellseter Kapell og videre til Koberdammen. Fra Kobberdammen går vi til Tømmerdalsveien og videre på Gamle Bynesvei fram til Svahylla. Siste del av rundturen går vi turstien til Vintervannet og opp til Skistua. Turen er 8 km.

Kort tur går i gamle stier i Gråkallen. Her er det spennende og variert terreng. For de som var aktive i Gråkallen-området siste del av 1900-tallet vil denne turen by på flere gode minner. Denne turen er 2 km.

Søndag 26. september arrangerer Trondhjems Skiklub Gråkalldagen ved Skistua mellom kl. 11-15. Her kan barnefamilier bli kjent med en rekke flotte friluftsaktiviteter. Kom og prøv kajakk, SUP, klatretårn, fuglekassesnekring og mange flere andre aktiviteter. Klikk her for mer informasjon!

Husk å registrere din Søndagstur denne helga! Se etter plakatene med QR-kode vi setter opp ved turens startsted. I etterkant av hver helg trekker vi en heldig vinner av en frokostpakke fra Morgenlevering, levert på døra! Du kan også registrere din tur ved å klikke her! 

Informasjon om alle turene: Klikk her!

Vi ønsker alle god Søndagstur!