Styrketrening på Impulse treningssenter Granåsen

Bli med i Skiklubbens styrketreningsgruppe

Styrketrening er viktig for å styrke kroppen, få større treningseffekt og unngå skader. Kjernemusklene er stabiliseringsmusklene i kroppen og ved å styrke disse har man en bedre forutsetning for å utføre tekniske øvelser riktig, unngår overbelastning, slitasje og skader.

Skiklubben tilbyr styrketrening på Impulse Treningssenter Granåsen med instruktør.

Treninga starter torsdag 03.10 og varer til 06.02. Tidspunkt er kl. 2000-21.00

Styrketreningen er rettet inn mot trening av kjernemuskulatur. Kjernetrening er skadeforebyggende, det hjelper deg til å gjøre teknikken bedre i all slags trening, som sykling og langrenn. En sterk kjerne gir god holdning og gjør så du fungerer optimalt i hverdagen.

Instruktør: Guro Bostad

Treningsavgift:
  • 4 måneder fri adgang til Impulse sine treningssentre og 16 økter med instruktør på Impulse treningssenter Granåsen : kr.1900,- (denne avgiften gjelder for dere som ikke har medlemskap på Impulse)
  • 16 økter med instruktør: kr. 900,- (denne avgiften gjelder for dere som allerede har medlemsskap på Impulse)

Påmelding gjør du ved å klikke HER

Styrketrening:

Periode Oppmøtested Tidspunkt Innhold Trener Trenerressurs
To 03.10.-06.02 Impulse treningssenter i Granåsen kl. 20.00 Styrketreningsprogram Guro Bostad Line Selnes
Øvrige dager Adgang til alle Impulse sine senter i Trondheim, Stjørdal, og Melhus. Adgangskortet er gyldig i hele åpningstiden Fri adgang til senteret  Egentrening