TRENINGSGRUPPER 2019

UTE Trening

UTE Basic 1:

Intervalltrening med teknikkveiledning,klassisk

Treningsgruppe for deg som ønsker å kombinere ei hardøkt på ski samtidig som du får veiledning på teknikk. Få en positiv formutvikling og en mer rasjonell skiteknikk

UTE Basic 2:

Trening og teknikkveiledning,klassisk

Dette tilbudet er for deg som har gått litt på ski, men som ønsker å få mer rytme og flyt i skiginga. Vi tar oss rolig inn i terrenget før vi finner et egnet sted hvor vi jobber med teknikk. I dette opplegget ligger det både en treningsdel og en teknikkdel. Ingen krav til veldig gode ferdigheter for bli med her. Etter endt treningsperiode skal du kunne gå mer rasjonelt på ski og få en positiv formutvikling.

Ute-Kortet

Treningsåret deles inn i vår, høst og vinter. Man kan selv velge hvilke perioder man ønsker å trene med Skiklubben. Dersom man ønsker å trene hele året med Skiklubben anbefaler vi UTE-kortet. Med UTE-kortet kan man delta i treningsgruppe vår, høst og vinter. Merk at  UTE-kurs ikke er inkludert i dette kortet.

Hvem er deltakere i treningsgruppene?

Hos oss trener menn og kvinner i alle aldre sammen. Vi har god erfaring med både aldersblanding og at begge kjønn er representert. Det er et hyggelig og inspirerende treningsmiljø i gruppene.

Hvor går treningene?

I vintersesongen har vi treningsgrupper i Fjellsetermyrløypa med oppmøte Øvre Fjellseter. Treningene starter kl. 19.00 i Fjellsetermyrløypa. Økta varer i 60 min.