UTE Trening

Ekte trening utendørs for alle som vil komme i bedre form!

Trondhjems Skiklubs treningstilbud har vi kalt UTE-Trening. Vi tilbyr tre ulike treningsgrupper.

UTE-Basic 1 (intervallgruppe) klikk her for informasjon og påmelding

UTE Basic 2 (løpe/gå-gruppe) klikk her for informasjon og påmelding

UTE-Pluss (intervall og styrketrening) klikk her for informasjon og påmelding

Hvilken treningsgruppe passer for deg?

UTE-Basic 1:
Dette tilbudet passer for deg som bruker løping som treningsform. Det legges opp til ulike former for intervalltrening. Vi har dyktige instruktører som kan gi deg god treningsveiledning og grunnleggende innføring i løpeteknikk. Grip fatt i den kompetansen som finns og lær mer om hvordan du skal utvikle både løpeteknikk og hvordan styre treningen for at den skal bli mest mulig effektiv for deg.

UTE-Basic 2:

Dette tilbudet er for deg som løper når terrenget er lett, men som tar det roligere i tyngre terreng.
Det legges opp til økter med intervall, styrke og tips og råd om løpsteknikk. Målet er å bedre den fysiske formen og trene i et inspirerende fellesskap.

UTE-Pluss

UTE Pluss er vårt mest omfattende treningstilbud og inkluderer både trening utendrs og tilpasset styrketrening på Impulse Granåsen. Deltakere følger UTE-Basic 1, men har et utvidet tilbud i form av organisert styrketrening på Impulse Granåsen.

Treningsperioder:

Treningsåret deles inn i vår, høst og vinter. Man kan selv velge hvilke perioder man ønsker å trene med Skiklubben. Dersom man ønsker å trene hele året med Skiklubben anbefaler vi UTE-kortet. Med UTE-kortet kan man delta i treningsgruppe vår, høst og vinter. Merk at UTE-Pluss og UTE-kurs ikke er inkludert i dette kortet.

Hvem er deltakere i treningsgruppene?

Hos oss trener menn og kvinner i alle aldre sammen. Vi har god erfaring med både aldersblanding og at begge kjønn er representert. Det er et hyggelig og inspirerende treningsmiljø i gruppene.

Hvor går treningene?

I vårsesongen går treningene fra Ferista i Fjellseterveien. Treningene starter kl. 19 og varer i 60 min.