UTE Trening

Ekte trening utendørs for alle som vil komme i bedre form!

Trondhjems Skiklubs treningstilbud for høsten 2019

UTE-Basic 1:

Dette tilbudet passer for deg som bruker løping som treningsform. Det legges opp til ulike former for intervalltrening. Vi har dyktige instruktører som kan gi deg god treningsveiledning og grunnleggende innføring i løpeteknikk. Grip fatt i den kompetansen som finnes og lær mer om hvordan du skal utvikle både løpeteknikk og hvordan styre treningen for at den skal bli mest mulig effektiv for deg.

UTE-Basic 2 :

Dette tilbudet passer for deg som løper og går i marka og som liker å mosjonere ute. Hver tirsdag legges det opp til en kvalitetsøkt med intervalltrening, løpeteknikk, styrke eller spenst. Økta starter med rolig oppvarming og lengden og intensiteten på intervallene er tilpasset nivået i gruppa. Basic 2 krever ingen spesielle kunnskaper eller at du er i god form fra før, både erfarne mosjonister og nybegynnere får en fullverdig treningsøkt. Bli med oss ut i marka i vår, ekte trening er best utendørs!

Treninger i høstsesongen:

Sted: Ferista i Fjellseterveien

Varighet: 20.august – 12.november 2019

Dager: Tirsdager

Antall økter: 13

Tidspunkt: 19.00 – 20.00

Treningsavgift høst Medlemmer av TSK og TOBB kr. 1100,-, ikke-medlemmer kr. 1300,-

UTE-kortet:

Et tilbud til deg som er medlem av Trondhjems Skiklub. Vi kan anbefale Skiklubbens Ute-kort for de som ønsker å trene med oss hele året.

Vår: 07.mai – 18.juni 2019

Høst: 20.august – 12.november 2019

Vinter: 07.januar – 11.mars 2020

Ellers inngår alle ekstraøkter som settes opp dersom vi forlenger barmarkssesongen utover november og desember.

Pris på Ute-kortet er kr. 2900,- For deg som har Ute-kortet, må gå inn på ønsket tilbud for hver sesong, og registrer deg på det tilbudet du ønsker. Merk at rene skikurs og rulleskikurs ikke inngår i Ute-kortet. Ved sykdom eller skade kan Ute-kortet fryses, mot legeerklæring.

UTE-Kortet (Basic 1)

UTE-Kortrt (Basic 2)

Hvem er deltakere i treningsgruppene?

Hos oss trener menn og kvinner i alle aldre sammen. Vi har god erfaring med både aldersblanding og at begge kjønn er representert. Det er et hyggelig og inspirerende treningsmiljø i gruppene.